Valborg :)

Hej alla fina läsare ! :)
Vi vet att det skulle komma ett kapitel igår.. Men haha det blev värsta missförståndet mellan mej och Sandra, haha hon skrev det jag redan hade skrivit, så det blev jätte knas och hon gjorde om hela det kapitlet hon skulle skriva :) Hahahahahaha jag vet, vi är inte så värts smarta.. Så vi har inte kommit så långt med kapitel 51. Sen är det ju VALBORG!!!! Idag och då kommer vi inte sitta hemma inte :)
Så med andra ord kommer kapitel 51 upp imorn eller på onsdag... Kan liksom hända att vi måste plugga till matte nationella och gör a två labbrapporter, men självklart om vi har tid så fixar vi kapitlet imorn :) Annars få ni det på onsdag :) Sorry :(
Och tack för alla fina kommentarer som vi fick på förra kapitlet, blev alldeles varm i hjärtat :') Plus att ni klarade över 8 kommentarer så cred till er.. Och inte cred till oss som inte gav er ett igår.. Hahaha :)
Lite smått snygga sådär..

Kapitel 50

Tidigare(Nialls perspektiv)
Dörren öppnades och jag sprang dit med hopp att det var Jenny. Såklart hade jag inte den turen. Det var Harry som stod i hallen med ett snett leende på läpparna. Så jag antog att Jenny hade berättat allt för honom.
"Can I come in" Frågade han och innan jag sa: ja, drog han av sej sina skor.
Jag nickade tillslut och han gick efter mej in till mitt rum.
"Do you mind telling me why Jenny ran out crying" Sa han och slängde sej på sängen.
Jag berättade hela historian och han blev nog lite shockad.
"And you don't wanna go home on friday" Sa han och rynkade pannan.
"No. Do you think that I should wait untill friday" Sa jag och drog igen min drag kedja på väskan.
"Well, It's your choice.. But.. I don't know" Sa han osäkert och gav mej ett snett leende.
Jag nickade sakta och bar ut min väska i hallen. Hundratals tankar. Skulle jag åka? SKulle jag faktiskt lämna henne så här? Men jag drog på mej skorna och det gjorde Harry också.
Paul stod där nere med bilen och Harry följde med mej ner. Jag ville egentligen säga hejdå till Jenny, men det fanns ingen tid och jag var faktiskt lite pissed off för att hon hade reagerat sådär.
Jag la in väska i bakluckan och kramade om Harry.
"Bye buddy" Sa han och vi gick ut ur kramen.
"Bye, see you on monday" Sa jag och klev in i bilen.
Jag tittade runt lite efter Jenny, men jag såg ingen. Det var kallt ute, början av december så jag hoppades inte att hon satt ute och frös. Men jag skulle defenetivt ringa henne senare, tänkte jag och lutade mej mot fönstret.
Jennys perspektiv: (Det här händer samtidigt som Harry säger hejdå till Niall)
Hans ord krossade mitt hjärta och jag blev stum. Vaddå åka hem nu? Jag kunde inte fatta att han inte skulle hålla min hand genom det här. Att jag inte skulle få höra hans lugnande röst. Jag kunde inte fatta att han skulle låta mej gå igenom det här när han vet hur rädd jag är.  
Tårarna forsade fram och jag rusade ut ur lägenheten. Jag var mer ledsen än arg och mer besviken än ledsen. Han hade svikit mej och det gjorde ont.
Jag sprang förbi Louis och Harrys lägenhet. Deras dörr stod öppen och jag mötte Louis blick. Men jag vände snabbt på huvudet och fortsatte att sptinga. Jag tog hissen längst upp för att sedan springa upp på taket. Tårarna rann längst mina kinder och jag såg knappt vart jag sprang. Det var kallt ute, riktigt kallt, men det stoppade mej inte från att gå ut. Jag behövde vara för mej själv och låta tårarna spruta.
Jag satte mej på marken och lutade mej mot en vägg. Jag drog upp benen mot hakan och lät tårarna rinna.
Efter ett tag öppnades dörren. Jag vände snabbt huvudet och Louis kom gående mot mej. Han ställde sej vid mina fötter och jag kollade sakta upp på honom.
"What happend" Sa han och gick ner på huk.
Jag skakade och han såg nog det för att han drog av sej sin tjocktröja och la den över mina axlar.
"I dont know! Everything was fine, and I was feeling pretty good at the moment. And then he said that his flight got cancelled, so Maura rebooked his ticket" Sa jag och tog ett djupt andetag för att jag inte skulle gråta allt för mycket. "And now he isn't gonna make it too court" Skrek jag för att tårarna rann så mycket. Jag drog satte händerna för ansiktet och jag grät så högt att jag var tvungen att pressa händerna fö min mun. Jag grät inte bara för att jag och Niall hade bråkat, jag var hur rädd som helst och jag ville verkligen inte se Brians ansikte igen. Såfort jag tänkte på honom och den eftermiddagen, får jag en obehaglig känsla i magen och jag vill bara spy.
Louis satte sej brevid mej och drog in mej i en kram. Jag vände mej mot honom och la mina armar runt honom. Han la sin hand på mitt hår och det tog inte ett långt tag innan hans axel blev blöt.
Vi satt där i kanske tio minuter och jag grät och grät på hans axel. Tillsut släppte jag honom och lutade mej mot väggen igen. Jag drog fingrarna under mina ögon och drog handen i håret.
"I'm a mess" Sa jag och skrattade lite lätt, men fejk.
"No, not at all! Just some mascara here and there" Skrattade Louis och boxade mej i sidan.
Jag skakade på huvudet med ett litet leende på läpparna och han log varmt mot mej.
"Do you think I'm like the biggest bitch for beeing sad and a bit mad" Sa jag och vred huvudet mot honom.
"You're defenetly not a bitch! I get that he misses his familly, but I also like get were you're coming from" Sa han och log snett.
"Yaeh..." Sa jag och vi blev tysta. "I guess if he's really going! I don't wanna be mad at him, and I don't want him to be mad at me" Sa jag och suckade.
Han reste sej upp och sträckte ut handen mot mej. Jag tittade konstigt på hans arm och han nickade.
"Let's go and talk to him" Sa han och log stort mot mej.
Jag log mot honom innan jag tog tag i handen och han hjälpte mej upp.
Jag sprang in igen och till hissen. Louis var strax efter och hissen öppnades. Jag stod och trampade otåligt med foten och Louis skrattade åt mej. Äntligen öppnades hissen och jag sprang iväg. Lägenheten stod fortfarnade öppen och jag sprang rätt in i vårat sovrum. Jag gick in i vårat badrum, me ingen Niall. Jag gick tillbaka till vårat sovrum och Nialls väska var borta. En klump i magen skapades och en lätt panik känsla spred sej i hela min kropp. Jag ruskade snabbt på huvudet och sprang in i köket.
Harry satt på en av barstolarna till ön och höll på med sin mobil. Louis kom anfådd bakom mej och ställde sej brevid mej. Harry kollade långsamt upp på oss och hans blick sa allt.
"He left didn't he?" Sa jag frågandes och bet mej själv i läppen för att jag inte skulle börja grina.
"Yea" Mummlade han lågt och nickade samtidigt långsamt.
Jag vände mej om mot Louis och han kollade ledsamt på mej. Jag vände tillbaks huvudet mot Harry och han hade samma blick som Louis hade. Det blev för mycket och mina ben veks sej. Jag föll hårt på mina knän och ögonen fylldes med vatten.
"I can't believe he actuallt left without saying good bye" Snyftade jag fram.
Två hände lades på mina axlar och när jag tittade framåt satt Harry framför mej.
"You have us" Sa han och kramade om mej.
"Really?" Sa jag för att vara säker.
"Really" Upprepade Harry och strök min rygg.
Harry släppte taget om mej och Louis hjälpte mej upp. Jag tittade först på Louis och sen på Harry och jag log ett svagt leende mot dom.
Efter jag hade samlat mej lite och piffat till mitt smink och så, eftersom hela jag såg förjävlig ut efter allt gråtande. Var det dags att åka och klumpen i min mage växte för varje steg jag tog.

Louis Perspektiv:
Jenny hade verkligen blivit ledsen av det som hade hänt. Jag visste inte direkt allt som hade hänt, men jag försökte så gott jag kunde med att trösta henne. Hon påminde mej om mina systrar och om någon av mina systrar skulle må dåligt, skulle jag vilja att någon skulle trösta dom och försöka få dom på bättre humör.
När vi kom fram mötte vi direkt upp Jennys advokat. Han verkade bra på det han gjorde och alla vi litade på honom. Det fanns inte en chans att Brian inte skulle få sitt straff. Det straffet som han verkligen förtjänade.
"Jenny" Sa Ross, Jennys advokat. "You and I need to discuss some stuff, so come with me" Sa han och samlade ihop några papper.
Jag och Harry ställde oss upp och Ross kollade konstigt på oss.
"I need to talk to Jenny alone" Sa han och såg lite obekväm ut.
Jag kollade skeptiskt på honom och sen på Jenny. Hon ställde sej upp och log mot oss.
"It's okey guys. But thanks" Sa hon och log ett snett leende mot oss innan hon och Ross försvann.
Jag satte mej ner och det gjorde Harry också.
"Did you talked to Niall" Frågade jag honom.
"Yea, I could see he was pretty uppest. Even tough he didn't show it" Sa Harry och fixade till sitt hår sådär som han alltid gjorde.
"Oh okey" Sa jag och han nickade.
Det blev tyst ett tag och båda drog upp sina mobiler.
"When does your flight leave tomorrow" Sa jag och utan att kollade upp från min mobil.
"Tomorrow night around seven. And yours" Sa han och han lät lika inne i sin mobil som jag var.
"Tomorrow night around six" Sa jag fast jag kollade fortfarnade ner i min mobil.
Efter ett tag av mobil spelade och smsande. Hörde vi fotsteg och när vi kollade upp stod Jenny och Ross där.
"Hi nerds" Sa Jenny och skrattade lite lätt när hon slog till min mobil.
"Hi! Did it went okey" Sa Harry när han slet blicken från sin mobil.
Båda nickade och Jenny satte sej ner. Dock hann hon inte sitta så länge. För sen var det dags att gå in. Rättsalen var väldigt liten och det var bara några åskådare. Ingen vi kände och ingen media. Fast det klart att det inte fanns någon media när ingen visste om det. Jenny och Ross gick först och dom satte sej vid ett bord längst fram. En till fick sitta där framme och eftersom jag gick brevid Jenny vid det tillfället. Satte jag mej där.
Ross gick igenom några sista saker med henne, hur hon skulle göra, när hon skulle säga saker, och det viktigaste var att alltid tala sanning. Ross verkade lugn, vilket var bra eftersom jag visste att Jenny inte alls var lugn.
Den stora dörren slogs upp och jag vände mej om. In kom Brian. Han hade snaggat sej och såg mer ut som en kriminell nu, än vad han gjorde sist. Han såg hur nöjd ut som helst och när jag och Harry mötte blickar såg ingen av oss så nöjda ut. Hur fan kunde han ha ett flin på läpparna? Den jävlen tänkte jag och vände mej om mot Jenny.
Jenny satt på en stol längst ut och hon var väldigt nära gången. Så Brian skulle vara tvungen att gå nära henne för att komma till sitt bord. Såklart hade han handklovar och två vakter brevid sej, men han skulle ändå vara nära henne. Hon tittade rakt fram och jag såg på henne att hon var rädd. Hon skakade lätt och hennes blick var riktad framåt. Min blick vändes dock tillbaka till Brian som nu var väldigt nära oss. Precis när han gick förbi henne, tog han ett kliv närmre henne och hans huvud var precis vid hennes.
"I'm comming after you" Sa han med ett flin på läpparna och vakterna drog honom tillbaka och ledde honom till sin plats. Även fast Brian hade försökt att viska hörde jag det och såg Jennys reaktion efter.
Hon stelnade till. Inte en min rörde hon. Inga ansikts uttryck alls. Hennes blick blev tom och blank. Jag satt egentligen på andra sidan bordet brevid Ross. Men jag ställde mej upp och gick fram till henne. Jag satte mej ner på huk och började prata med henne.
"Jenny" Sa jag men hon reagerade inte. "Jenny" Sa jag igen men ingen reaktion igen.
Jag satte mina händer på hennes axlar och vred henne mot mej. Hon tittade ner i marken och nu andades hon väldigt häftigt.
"Realx.. Breath" Sa jag lugnande och hon tittade upp på mej. "Jenny listen to me.. I know you're scared to death right now. But you're stronger than that! Don't show him that you are afraid, it will just make it worse" Sa jag sen och nickade.
Hon började andas lite långsammare och tog djupa andetag. Hon nickade mot mej och jag log svagt mot henne. Precis när jag skulle gå tillbaka till min stol, tog hon tag i min hand.
"Can't you sit next to me" Frågade hon och kollade med sina gröna blanka ögon upp på mej.
Jag kollade på Ross. Han himlade med sina ögon men han flyttade på sej och jag satte mej på en stol brevid henne. Jag sköt in min stol närmre hennes och jag tog tag i hennes hand.
"You're gonna be fine" Viskade jag i hennes öra.
Hon kollade upp på mej och sen lutade hon sitt huvud mot min axel.

Nialls Perspektiv:
När jag kom fram till flygplatsen tog jag upp min flygbiljett och kollade på den. Jag stirrade på mitt namn. Niall James Horan. Ska jag verkligen göra det här? Men jag är ju inte en så här människa! Jag håller det jag lovar och jag vill finnas här för Jenny. Hon är den personen som behöver mej mest just nu. Tänkte jag och fortsatte att stirra på biljetten.
Jag kollade ett tag till men jag kom ganska snabbt fram till att nepp, det ska jag inte alls göra. Jag hade inte lämnat in mitt bagage än, så jag stoppade ner min biljett i väskan och gick ut igen.
Till min förvåning stod Paul fortfarande kvar. Jag undrande varför men sprang snabbt dit.
"I knew you were gonna change your mind" Skrattade han och hoppade in i bilen.
Jag skrattade till och hoppade in i bilen jag med.
"Haha how did you know" Skrattade jag när jag satte på mej bältet.
"Because the Niall that I know, would never leave his girlfriend like that" Sa han och startade bilen.
Jag log mot honom och han trampade på gasen. Rättegången skulle börja klockan sex och hon var tio i sex.
Paul körde in vid byggnaden och jag sa tack innan jag hoppade ut ur bilen. Jag sprang genom hallarna och kan tillslut fram till den rätta dörren. Jag öppnade försiktigt dörren och min förstla blick hamnade på det stora höga bordet i mitten längst fram. Det var ingen dommare där så jag hade inte missat något. Min andra blick hamnade på bordet åt vänster, där satt Brian med en advokat och två vakter. Och när jag kollde på den högra sidan längst fram. Satt Louis brevid Jenny och hon höll hans hand. Och hon lutade sej mot hans axel. Vad är det här för nått? Ett skämt? Varför i hela friden satt hon och höll Louis hand? Jag trodde att det var min flickvän.. Tänkte jag och började gå.
Harry var den första att vända sej om. Han kollade shockat på mej men sen sprack han upp i ett leende. Jag log svagt mot honom och försökte dölja att jag egentligen var lite upprörd över att dom satt där framme. Harry stack fram sitt huvud mellan Jenny och Louis och dom vände sej snabbt om.
Louis log stort mot mej och Jenny öppnade sin mun och hennes läpp började skaka. Det såg ut som om hon skulle bryta ihop när som helst.
"Niall" Sa hon högt och ställde sej upp.
Men när hon precis skulle börja gå, kom dommaren in och hon var tvungen att sätta sej ner. Jag gick lite snabbare och satte mej brevid Harry.
"I'm glad you camed back" Viskade han i mitt öra. "You did the right thing" Viskade han och när jag kollade på honom så log han.
"Yeah.. But it looks like she didn't need me after all" Viskade jag lite surt och pekade på Jenny och Louis.
Harry kollade konstigt på mej och jag kollade rakt fram. Dommaren började prata och det var igång...
När det var slut ställde jag mej upp och gick raka vägen ut. Jag behövde frisk luft. Bråket innan, Louis och Jenny och sen det här med Brian. All denna ilska var inte bra och jag behövde renssa tankarna. Det hade iallfall blivit goda nyheter. Dommaren och dom andra skulle ta ett beslut. Och sen när dom visste vad som skulle hända med Brian, skulle Jenny få ett samtal av hennes advokat. Men beslutet lutade åt att Brian skulle få fängelse i minst två år.
Jag hörde röster bakom mej som roppade mitt namn. Jag började gå snabbare och Jennys röst blev tydligare och tydligare. En hand lades på min axel och jag stannade upp. Jag vände mej och Jenny kastade sej i min famn.
"Oh my god, I'm so happy you camed back" Sa hon och kramade om mej hårdare.
Jag kramade inte tillbaka och hon gick ur kramen och kollade konstigt på mina armar och sen på mej.
"Is something wrong Niall" Sa hon ledsamt och kollade djupt in i mina ögon.
"HA! Don't act like nothing happend" Sa jag och skrattade lite för att det var så skrattretande. "I saw you" Sa jag sen och la mina arma i kors.
"Saw who" Sa hon dumt och skakade på huvudet.
"You and Louis ofcourse" Skrek jag och la ut mina armar.
"AND?" Sa hon och rynkade pannan.
"HA! Are you still gonna act dumb" Skrattade jag och slog mej lätt på pannan.
"Naill, I have absolutly no clue abot what you're talking about" Sa hon och skakade snabbt på huvudet.
Jag skakade också på huvudet samtidigt som jag skrattade. Hon kollade sårat och dumt på mej och jag kollade bakom henne. Harry och Louis kom emot oss och jag var tvungen att ta fjupa andetag för att inte bli för arg.
"What's going on" Sa Louis oförstående och ställde sej brevid Jenny.
Jag gick fram till honom och kollade på honom.
"She is my girlfriend, not yours" Skrek jag och gav honom en lätt knuff.
Jenny skrek till och Harry ställde sej i vägen. Det var nte likt mej att vara avundsjuk eller ilsken. Jag hade ingen aning om varför jag blev så arg att jag kände att jag var tvungen att knuffa honom. Han är ju en av mina bästavänner. Men jag antar att jag var så rädd att förlora Jenny...
"I know she's your girlfriend" Skrek han och kollade shockat på mej.
Harry tog tag i Lois och gick iväg en bit. Jenny sprang fram till mej och ställde sej riktigt näa mej.
"What are you doing" Skrek hon argt och hennes ögon var vattniga.
"I could ask you the same! What is going on between you and Louis, huh? I saw you holding hands and you were leaning against his shoulder" Sa jag sårat och jag kände en tår rinna ner från min kind.
Jenny bakcade bak några steg och hon kollade förvånat, shockat och sårad på mej. En tår rann ner från hennes kind också men hon var snabb att ta bort den. Hon sa inget, utan hon bara stod där.
Louis som satt en bit bort med Harry, kom emot oss och han hade hört allting. Han ställde sej framför Jenny och öppnade munnen.
"There is NOTHING going on between me and Jenny" Sa han lungt och han var rätt så tydligt när han sa det.
Jag kollade på honom och han fortsatt.
"First of all, you are one of my bestfriends and we do everything together, so I would never do that to you. Second of all she's like a babysister and third... She loves you and she wouldn't do that you either! And besides I'm so not over Linnea" Sa han ännu lugnare och jag fällde en tår.
Jag fick genast skuldkänslor och jag mådde jätte dåligt. Han hade rätt. Det klart att ingen av dom skulle kunna göra något sånt.
"I'm sorry I pushed you! I don't know what I was thinking" Sa jag desperat och kramade om honom.
"It's okey Niall, but go to Jenny" Viskade han och vi klev ur kramen.
Jenny stod obekvämt bakom Louis och grät. Jag gick närmre henne men hon satte handen iför.
"I'm so sorry Jenny! I'm sorry I left you and I'm sorry for this! I love you" Sa jag och öppnade min famn.
"NO" Sa hon och skakade på huvudet.
Jag tittade ledsamt in i hennes vackre gröna ögon och hon skakade fortfarande på huvudet.
"NO! You hurted me! You broke my heart" Skrek hon för att hon grät så mycket.
Orden var sanna och det gjorde ont att jag hade orsakat dom där tårarna. Jag ångrade det så jävla mycket. Allt jag hade gjort och sagt den där kvällen. Jag ville spela tillbaka allt och göra rätt.
"I'm done..." Sa hon och tog en pause. "We're done" Sa hon och blinkade bort några tårar.
"What do you mean" Sa jag dumt fast jag egentligen visste exakt vad hon menade. Men jag klarade inte av att höra det. Det måste vara hon och jag.
"I love you Niall and I'll always will. But you broke my heart and I'm done" Sa hon men rösten sprack för att hon började gråta igen.
"Jenny you don't mean that" Sa jag ledsamt samtidigt som jag skakade på huvudet.
"I do... We're done" Sa hon och sprang gråtandes därifrån.
Jag tittade efter henne när hon sprang och Harry sprang efter henne. Jag var tvungen att sätta mej ner. Jag såg ingenting för att jag grät så mycket. Jag hade ingen flickvän längre och jag skulle aldrig hitta en sån tjej som Jenny. Tankarna snurrade i mitt huvud och tårarna ville inte sluta. Louis kom och la sin axel över min. Jag sa ännu en gång förlåt och han nickade.
När jag hade slutat grina för tillfället, hoppade vi in i bilen och körde hemmåt. 
Vi vet att det inte är någon Zayn eller Sandra med i det här kapitlet. Men det skulle bli fett rörigt i kolan om dom hade tryckts in. Så nästa kapitel blir det mest dom :) Haha och vi vet att det tekniskt sätt inte är fredag, men ändå :)
Men vad tyckte ni då ? Nu är det många par som har splittrats, men ni kan vara lugna vi har en plan :)
Sen hade vi faktiskt tänkt att göra en sån där kommentar limmit :)
Så 8 kommentarer tills nästa kapitel (även fast den kommer komma upp på söndag, fast bara om vi får 8 kommentarer)? :)
Iallfall imorgon (idag) Så kommer det inte upp ett kapitel för ingen av oss har tid och dessutom så kommer nog dom flesta av er att läsa det här kapitlet på lördag :)
Ps. Sorry för bildlöst :) OCH tack för alla kommentarer vi blir dunder glada och dom som faktiskt gör det, är guldvärda :)

Kapitel 49

Tidigare(Zayns perspektiv)
Paul ringde lite senare och sa att bilarna var här och att vi skulle gå ut. Liam skulle dock gå ut och sen gå in igen eftersom han skulle möta Danielle, för att sedan kunna åka vidare.
Vi kom ut och jag möttes av en kall vind pust. Det var början av december och det var en stor skillnad på vädret här och i Florida. Jag ruskade lite och tog tag i Sandras hand. Vi sprang till bilarna och hann tyvärr inte stanna för att träffa några fans.
När vi kom hem skiljdes vi åt och alla gick hem till sej. Det första jag och Sandra gjorde, var att packa om alla kläder. Sen slängde vi oss utmattade på sängen för att ta en powernap innan vi skulle åka tillbaka til flygplatsen.
"I love you" Visakade jag i hennes öra och pussade henne på kinden.
"I love you too" Sa hon sömingt och la sej på mitt bröst.
Nialls perspektiv:
När vi kom hem från flygplatsen slängde jag mej bokstavligt talat på sängen och somna direkt. Men jag vaknade efter två timmar, för då jag blev hungrig. Jag gick igenom vardagsrummet för att komma in till köket. Tv:n var på och Jenny låg och sov med öppen mun. Jag skrattade lite för mej själv och gick vidare. Vi hade inte så mycket mat hemma, men det fanns glass i frysen.
Bara om några timmar så skulle Jenny möta Brians anskite igen. Efter flera veckor var det dags. Hon kan nog behöva så mycket sömn som möjligt. Hon måsta vara hur nervös som helst. Jag var tillochmed nervös. Både för hennes skull och min egen. Det var ganska tur att Louis räddade upp situationen tidigare idag. Även fast ursäkten inte var den bästa, så gick reportern vidare iallafall.
~~~~~~~~~~
Zayn och Sandra hade precis varit inne och sagt hejdå till oss. Dom skulle ta planet till bradford. Man kunde se redan nu att Sandra var nervös, hon stress skrattade hela tiden och pratade lite halvt knasigt, som om hon hade druckigt.
Jenny satt vid ett bord vid en spegel och sminkade sej. Jag log stort och ställde mej bakom henne.
"You look beautiful, but what have I told you about make-up? You don't need any" Sa jag och höjde på ögonbrynen in i spegeln.
"Haha! You're sweet, but I'm gonna wear it anyway" Sa hon när hon vände sej om.
Jag skakade på huvudet och gav henne en lätt kyss på munnen, innan jag satte mej på stolen mittemot. Jag tittade noga på henne och log som ett fån. Hon såg så vacker ut. Hennes hår föll perfekt och hennes ögon hade en glöd. Jag älskade hennes små miner hon gjorde ovetande och dom fick mej att skratta. Hon visste verkligen inte om att hon hade öppen mun när hon tog på sin mascara, eller att hon rynkade pannan när hon skulle fixa naglarna.
Min Jenny, som är så underbar och så oskyldig, förkänar inte det här. Hon förtjänade inte att bli attackerad och nästan våldtagen. Hon förtjänar inte att behöva se det där äcklet igen. Jag förstår inte hur Brian ens kunde tänka taken att skada henne, och mycket mindre hur han faktiskt gjorde det. Ilskan bubblade upp inom mej och jag fick kontrollera mej för att inte bli sur. Jag sträckte mej över bordet och tog en banan. Jag lungnade ner mej lite och fortsatte att iaktaa henne.
Min ficka började vibrera och jag ställde mej upp för att ta upp telefonen. Det var mamma som ringde och jag gick bort en bit innan jag svarade.
"Hi Mom" Sa jag glatt och började gå runt i cirklar.
"Hi sweetheart" Sa hon och jag visste att hon log.
"What's on your mind" Sa jag och satte mej mej på min säng.
Hon blev tyst ett tag och hon tog ett djupt andetag innan hon började prata.
"Your flight has been cancelled" Sa hon och mitt hjärta sjönk.
Vadå skulle jag inte få träffa min familj? Men jag har ju saknat dom, och sett framemot att träffa dom. Tänkte jag och jag sa inget.
"BUT" Sa hon högt och tydligt. "It can be solved" Sa hon och jag sprack upp i ett leende.
"How" Sa jag kort.
"I can fix your ticket so you can come home tonight insteed of tomorrow" Sa hon.
"But I'm suppose too support Jenny, when she has to go to court tonight" Sa jag och kliade mej i nacken.
"I know honey! But it's tonight or on friday! I'm sure if you tell Jenny the reason why, she'll understand you" Sa hon och jag visste att hon log sådär varmt som hon brukar göra.
"I don't know mom" Sa jag och ställde mej upp.
Mamma blev tyst och jag blev ensam med mina tankar. Skulle jag verkligen lämna Jenny själv i den här situationen? Jag vet ju att hon behöver mej just nu.. Men hon kanske förstår. Hon vet ju själv hur det är att sakna sin familj. Jag menar, jag skulle inte få mycket tid alls med dom om jag åkte på fredag. Dessutom så skulle jag få vara själv hemma, eftersom Jenny åker till sverige tidigt imorgon bitti. Försökte jag intala mej själv.
"I need to know" Sa hon otåligt.
"Okey... Rebook" Sa jag och tog ett djupt andetag.
"Okey, good! I'll call you when I know what time the plane leavs" Sa hon och skrattade lite lätt.
"Yea, bye" Sa jag och la på.
Jag gick in i köket med tunga steg. Hon hade precis sminkat klart sej och hon satt nu och studerade sej i spegeln. Hon var verkligen vacker. Hur ska jag säga det här? Hon kommer säkert bli jätte ledsen och att veta att det kommer vara jag som gör henne ledsen. Kändes inte alls bra.
"Jenny" Sa jag tystlåten och kollde in i spegeln.
Hon såg mej i spegeln och sprack upp i ett leende. Hon vände sej om fast hon satt fortfarande kvar på stolen.
"Yes Niall" Sa hon och skrattade till när hon sa mitt namn.
"My flight got cancelled, so it doesen't leave tomorrow night anymore" Sa jag och tittade ner i marken och sen upp på henne.
"Haha, then you'll have to come with me to sweden" Skrattade hon och ställde sej upp.
Hon gick emot mej och ställde sej framför mej. Hon kramde om mej och jag fick panik. Hon fattade inte att jag inte skulle kunna följa med henne, vilket gjorde det ännu svårare för mej att säga det.
Jag tog ett djupt andetag och bara sa det snabbt så att jag inte skulle tveka mera.
"No not really! My mom rebooked the flight, so it leavs tonight, I'll have to leave in about an hour" Sa jag och mötte försiktigt hennes blick.
"Are you serious" Sa hon besviket med en gnutta förvånig i rösten och backade bak ett steg.
"Yea I'm sorry" Sa jag och tittade desperat på henne.
"But... then you won't make it too court" Sa hon och skakade huvudet mot mej.
"I know! Like I said I'm sorry, but I miss my familly and I don't wanna wait untill friday" Sa jag för att hon skulle förstå.
"But what about me" Sa hon och jag såg att hon var nära på att gråta.
"Jenny, we see each other every single day! And I haven't met my familly in a really long time" Sa jag och kliade mej lätt på armen.
"This is diffrent and you know it! You promised me that you would always be here for me! And right now, I need you more then anything" Sa hon och en tår föll längst hennes söta ansikte.
"I know! But you know how it is when you're feeling homesick! And besdies how hard can it be beeing alone for a hour" Sa jag och det sista jag sa lät jag nog lite sur.
"You did not just say that" Sa hon med arg och sårad ton.
"I'm sorry and I hope you'll understand" Sa jag och gick närmre henne.
Även fast jag var lite sur över att hon inte ville förstå att jag också kan behöve lite tid. Så ville jag ändå inte vara osams. Hon backade bak några steg och jag fortsatte att gå närmre. Jag skulle precis svepa in henne i mina armar, men hon duckade och ställde sej bakom mej.
"You're not sorry, but I am! And no i don't understand how you can leave me like this! You know how afraid I am, you know that i have nightmares about him, you know that I need all the support I can get! You know all of that, and you're still going" Sa hon, nästan skrek hon för att tårarna sprutade så mycket.
Jag möttes henne blick och man såg direkt i hennes ögon att hon var sårad och förkrossad.
Jag skulle precis gå närmre henne igen gör att trösta henne, men hon sprang ut till hallen och smällde igen dörren.
Fan också. Men hon borde förstå att allt inte kan handla om henne hela tiden. Hon borde förstå att jag också vill träffa min familj och mina vänner. Tänkte jag och fick lite skuldkänslor av att jag hade tänkt så. Det klart att hon blir ledsen av att jag inte kommer att vara där, men nu är det försent att ändra sej... Var min andra tanke och jag suckade högt innan jag gick in i mitt rum.
Jag tog fram en väska och började packa kläder för fem dagar. Jag tog fram min röda t-shirt och vek ihop den. Jag slängde en blick på min mobil som låg på nattduksbordet och bakom den stod det en tavla. Det var en bild på mej och killarna och sen en bild på mej och Jenny. Hon red på min rygg och båda log stort in i kameran. Jag gick fram till bordet och tog upp bilden. Minnet spelades upp i mitt huvud och jag log.
"Niall, we're gonna fall" Skrek hon panikslaget.
"Don't worry, I won't drop you! Trust me" Skrattade jag och hon skrek samtidigt som hon skrattade hon med.
Rätt som det var ramlade föll jag framåt och hon hamnade över mej. Båda låg och skrattade på marken och Liam och Danielle stod brevid och pekade glatt på oss.
Minnet gjorde så att jag fick ännu mer ångest men som sagt, det gick inte att ångra sej nu.
Dörren öppnades och jag sprang dit med hopp att det var Jenny. Såklart hade jag inte den turen. Det var Harry som stod i hallen med ett snett leende på läpparna. Så jag antog att Jenny hade berättat allt för honom.
"Can I come in" Frågade han och innan jag sa: ja, drog han av sej sina skor.
Jag nickade tillslut och han gick efter mej in till mitt rum.
"Do you mind telling me why Jenny ran out crying" Sa han och slängde sej på sängen.
Jag berättade hela historian och han blev nog lite shockad.
"And you don't wanna go home on friday" Sa han och rynkade pannan.
"No. Do you think that I should wait untill friday" Sa jag och drog igen min drag kedja på väskan.
"Well, It's your choice.. But.. I don't know" Sa han osäkert och gav mej ett snett leende.
Jag nickade sakta och bar ut min väska i hallen. Hundratals tankar. Skulle jag åka? SKulle jag faktiskt lämna henne så här? Men jag drog på mej skorna och det gjorde Harry också.
Paul stod där nere med bilen och Harry följde med mej ner. Jag ville egentligen säga hejdå till Jenny, men det fanns ingen tid och jag var faktiskt lite pissed off för att hon hade reagerat sådär.
Jag la in väska i bakluckan och kramade om Harry.
"Bye buddy" Sa han och vi gick ut ur kramen.
"Bye, see you on monday" Sa jag och klev in i bilen.
Jag tittade runt lite efter Jenny, men jag såg ingen. Det var kallt ute, början av december så jag hoppades inte att hon satt ute och frös. Men jag skulle defenetivt ringa henne senare, tänkte jag och lutade mej mot fönstret.

Sandras perspektiv:
Jag sov hela flygresan. Vilket var tur, för annars hade jag bitit sönder mina naglar eftersom jag var så nervös. Såklart hade Zayn tagit säkert tjugo väldigt osmickrande bilder på mej. Glasögonen på, håret ruffsigt, öppen mun, nacken hängde typ lös och dubbelhakan syntes.
När vi klev ut ur planet och hade kommit igenom alla kontroller, hämtade vi våra väskor.
När taxin kom la vi in våra väskor i bagage luckan och hoppade in i bilen. Båda satte sej bak i bilen och jag lutade mej bekvämt mot hans kropp. Zayn drog upp sin mobil och visade upp den för mej.
"This girl is amazing AND beautiful" Skrattade han ironiskt och klickade upp en bild på mej när jag låg och sov.
"I know you find me attractive" Skrattade jag och slog till honom på bröstet.
"I do, but not from that angle" Skrattade han och pekade på mitt huvud.
"Ey! In a relationship you are suppose too love the other person for their inside not outside" Sa jag och rätade på mej upp och låssades att vara sur.
"I'm just joking with you" Sa han och drog mej närmre honom.
"Oh, I know! But that's not gonna stop me from taking pictures of you naked as revange" Sa jag och log busigt mot honom.
"Not cool" Sa han och jag skrattade ett litet häxe skratt.
För några minuter glömde jag bort att jag skulle träffa hans familj och jag glömde bort den nervösa känlsan jag hade. Men när tysnade kom, kom även den nervösa känslan tillbaka. Man kan defenetivt se om jag är nervös. För det första brukar jag andas rätt så häftigt och bita på mina naglar. Så jag tror nog att Zayn fattade att jag var det.
"Don't be nervous my love" Sa han lungt och drog bort mitt finger från min mun.
"I'm not nervous" Sa jag och drog tillbaka mitt finger för att bita på den.
"Yes you are, but you don't have too be" Skrattade han och drog bort mitt finger igen.
"Okey I'm nervous" Sa jag desperat och kollade upp på honom.
"I know" Skrattade han och pussade mej på håret.
"What if they don't like me" Sa jag och gav honom en ledsen blick.
"They will! I promise you" Sa han lungt och gav mej det där leendet som gör mej svag.
Jag nickade och lutade mot honom igen.
Efter ungefär tjugo minuter svängde taxin av motorvägen och började köra på en helt okänd väg. Efter ytterligare några minuter körde den upp på en uppfart. Zayn gick ut ur bilen och öppnade min bil dörr. Vi tog ut våra väskor och Zayn tog min hand och vi gick in i huset.
"I'm hoooome" Skrek Zayn och jag kollade nervöst på honom.
Jag hörde fotsteg och ner för trappan kom en liten tjej springande och efter henne kom en annan lite äldre tjej . Zayn släppte min hand och gick ner på huk. Den minsta slängde sej i hans famn och han kramade om henne hårt, även den lite äldre tjejen slängde sej i hans famn.
"Finally you're home" Sa den ena och backade bak ett steg.
"We missed you" Sa den andra och fortsatte att krama om honom.
Jag stod där brevid och såg lite besvärlig och awkward ut. Men jag kunde inte låta bli och le när jag såg Zayns leende han hade på läpparna. Det var stort och hans ögon glittrade av att han var så glad. Han behövde det här. Vi hade varit borta så länge så hans leende gick liksom inte att göra större. Jag förstår hans känsla, och jag blev lite tårögd när jag tänkte på att jag skulle få träffa min familj och mina vänner snart.
Dom minsta tjejen kollade nyfiket på mej och hennes ögon var lika stora som två t-fat. Den lite äldre tjejen slog till den minsta lite lätt och viskade något till hennes. Zayn ställde sej upp och tog tag i min hand.
"Waliyha, Safaa. This is Sandra, my girlfriend" Sa han och kollade först på dom och sen på mej.
"Hi Sandra, I'm Waliyha" Sa Waliyha och vinkade gulligt mot mej.
"And I'm Safaa! You're pretty" Sa Safaa och log blygt mot mej.
"Hi girls" Sa jag och log stort. "And thank you, you're pretty too.. Both of you" Sa jag och Waliyha och Safaa kollade generat ner i marken.
Snart kom även en kvinna i 40-årsåldern och en tonårstjej in i hallen. Jag antog att det var hans mamma och hans stora syster. Hans mamma bokstavligt talat slängde sej i Zayns famn och hon grät även lite. Zayn kramade om henne hårt och hon pussade honom på kinderna ett antal gånger. Medans dom stod och kramades gick tonårs tjejen fram till mej.
"I'm Doniya, Zayns older sister" Sa hon med ett leende när hon sträckte fram handen.
"Sandra! Nice too meet you" Sa jag med ett leende och skakade lätt hennes hand.
Sen bytte dom plats och hans mamma kom fram till mej.
"Hi honey! Sorry for the tears" Skrattade hon lätt samtidigt som hon drog sitt finger under sitt öga.
"Oh don't worry about it! I'm sure you guys have missed him alot" Sa jag och tog upp ett papper som jag hade i min väska av någon andledning.
"Oh thank you" Sa hon och tog pappret. "I'm Patricia! And if you didn't figured it out. I'm his mom" Sa hon och öppnade sina armar.
Jag gick in i kramen och hon snyftade till i min famn. Doniya gick fram till oss och drog bort sin mamma.
"Haha mom come on" Skrattade hon och hennes mamma log mot mej.
"Zayn! Show Sandra your room" Sa hans mamma till Zayn och pekade på nerevåningen och sen på våra väskor.
Han nickade och vände sej om för att ta väskorna.
"Me and Doniya will do some grocery shopping" Sa Patricia och dom tog på sej en jacka. "Is it okey if the girls stay with you" Frågade Patricia en sista gång när hon stod i dörr öppningen.
Båda nickade och dom gick ut ur huset.
"I don't need anyone baby sitting me" Skrek Waliyha från vardagsrummet.
Zayn skrattade och vi gick ner till hans rum med våra väskor. Vi ställde dom på golvet och jag slängde mej på sängen.
Jag andades ut och tog ett djupt andtag in samtidigt som jag blundade. När jag öppnade ögonen låg Zayn brevid mej och jag vände mitt ansikte mot honom.
"That wasen't to bad" Sa han och jag brast ut i skratt.
Jag garvade och garvade och Zayn kollade bara konstigt på mej. Jag hade ingen aning om varför jag skrattade, men antagligen för att min nervös känsla gick ut ur kroppen eller nått.
"Stop laughing" Sa han oseriöst och la sej över mej.
Jag fortsatte såklart att skratta och han höll för min mun med hans hand. Jag slutade att skratta och han tog bort sin hand för att kunna ge mej en kyss. Hans huvud kom närmre mitt och våra läppar möttes i en perfekt kyss. Men den varade inte länge för att när jag tittade åt höger stod Saffa där med ett leende på läpparna.
"Can we play a game or something" Sa hon utan att ens tänkt på att han låg över mej och vi kysstes.
"Safaa, can't you see that we are in the middle of something" Sa Zayn lite irreterat och flyttade på sej.
"Sorry... I have missed you alot" Sa hon besviket och gick iväg med blicken ner i marken.
"Zayn" Sa jag surt och slog till honom lätt på armen.
Han kollade på mej och himlade med ögonen. Jag log ett litet fli och ställde mej upp. Safaa var halvägs upp i trappan och jag sprang i kapp henne.
"Ofcourse we can play a game with you" Sa jag och hon vände sej om.
"Really" Sa hon glatt.
"Yeah, right Zayn" Sa jag och kollade bak mot sängen.
"Yeah" Sa han och log.
Hon skrek till av lycka och sprang upp. Zayn slog till min rumpa och jag fnittrade till innan vi gick upp.
Waliyha satt och framför tv:n och Safaa kom springandes med en kortlek i handen. Safaa stängde av tv:n och va satte oss i en ring. Waliyha himlade med ögonen, men jag tror att hon tyckte det var mysigt att sitta och spela kort med sin storebror och lillasyster.
"I wanna be with Sandra" Sa Safaa och puttade bort Zayn.
Jag skrattade och hjälpte henne att få bort Zayn. Han skrattade han också och satte sej brevid Waliyha.

Vi är verkligen as ledsna att det tagit en sån lång tid ! Men Sandra var borta hela helgen och en kompis till mej har mått lite dåligt, så jag har inte heller haft tid till att skriva. Sen har båda haft mycket i plugget, massa labbrapporter, svenska läxor, so arbe, Sandra har sjukt mycket med sin franska, osv osv. Skit tråkigt men det måste gå före. Sen har vi tränat och sånt. Så det var väll våran lilla ursäkt :) Imorn kommer iallafall upp ett kapitel för vi slutar tidigare och jag ska ändå vara barnvakt :)
Nu till kapitlet då :) Vad är det som händer mellan Jenny och Niall ? Gjorde han rätt eller fel ? Vad tror ni kommer att hända ? Vad vill ni ska hända ? skulle vara kul om ni kommenterade :) Kapitlet kommer att vara uppdelad i två eller tre delar, för att det är så mycket som ska hända "Nu på kvällen" det där med rättsalen och deras lilla bråk och med Zayn och Sandra :) Men vi har mycket plannerat, så då får det bli så :)
Haha vi förväntar oss hela tiden att det ska vara fullt med kommentarer om våran sopiga uppdatering osv, men ni överaskar oss hela tiden och vi blir verkligen super duper glada :))

Kapitel 48

Tidigare(Sandras persepktiv)
"Vad håller du på med" Sa jag och höjde ögonbrynet mot henne.
"RYSSARNA ATTACKERAR" Skrek hon och började springa vingligt mot mej.
"VA?! Neeeej" Skrek jag och försökte få henne att stanna.
Hon sprang rakt på mej medans hon skrek halsen av sej. Jag satte händerna framför mej, men det hjälpte ingenting. För att hon sprang verkligen på mej så jag ramlade bakåt. Jag låg på ryggen på golvet och hon låg över mej.
"Ajjjjjj" Skrek jag till och försökte rubba henne.
Jag fick tillslut bort henne och vi båda låg på golvet och kollade upp i taket. Även fast jag var lite nere och ledsen, så försvann tankarna och jag brast ut i skratt. Jag garva och garva och JEnny kollade förvånat på mej.
"Det är inte kul" Skrek hon och ställde sej upp. "DOM KOMMER" Skrek hon sen och slängde sej på dörren och låste den.
Jag ställde mej upp jag också och fortsatte att garva och garva.
"Det är lungt Jenny.. Det finns inga ryssar här och jag lovar att det inte kommer att komma några" Sa jag och låste upp dörren igen.
Hon sprang fram till mej och tog tag i min hand.
"Om det gör det. Då får du skydda mej" Sa hon misstänktsamt och kurade ihop sej.
"Jag lovar" Sa jag och ledde henne ut till köket.
Zayn och Niall satt och pratade och åt choklad. Visst, Niall var också lite off. Men Jenny var mer än off. Hon var väldigt off.
Zayn och Niall började genast skratta. Dom såg nog att jag var lite trött så dom ställde sej upp och båda bar upp henne. Jag gick efter och Jenny somnade i deras famnar. Så vi gick in i deras rum och la henne på sängen. Vi sa godnatt till Niall och gick in till vårat rum.
"You okey now" Frågade Zayn och drog av sej sin tröja.
"Yea, screw him, right?" Sa jag och skrattade lite lätt.
"Mm, screw him" Sa Zayn lite surt.
Han gick fram till mej och gav mej en kyss. Jag kysste honom tillbaka och vi log mot varandra. Sen sprang jag fram till min väska och drog upp pretty women. Han skrattade åt mej och jag satte in filmen innan jag kröp upp i sängen.
Den natten somnade jag på Zayns börst med hans armar runt mej.

Linneas perspektiv:
Dom här fem dagarna hade gått fort. Alldeles fööör fort.
Jag och Louis hade umgåtts varje dag, dag ut och dag in. Vi hade gjort massa olika saker. Bland annat solat, badat, kollat på film, shoppat, gått på några dejter och bara haft massa mys. Han var helt underbar. Han var mer än vad jag hade hoppats på att hitta hos en kille. Han var otroligt rolig och hade världens största hjärta. Det gjorde seriöst ont att veta att han och killarna skulle åka hem idag. Det var såklart Louis som jag skulle sakna mest. Men jag skulle även sakna dom andra killarna, Sandra och Jenny. Dom hade blivit mina vänner och det skulle bli lite tråkigt och tomt utan dom. Men jag hade fortfarande mina vänner och familj här. Och dom hade jag faktiskt saknat lite.
Planet skulle lyfta klockan nio på kvällen och klockan var fyra. Louis hade sovit hemma hos mej inatt och vi hade inte hunit göra så mycket än att sova, äta frukost och sen tog vi en promenad till strandhuset.
Jag satt på Louis säng och kollade aktivt på när han och Harry packade sina väskor. Dom skulle åka vid halv sex och det blev mer och mer deppig stämning.
"Eyy Linnea" Skrek Harry och jag kollade upp från min mobil.
"Yeah?" Sa jag och rullade runt ett varv så jag skulle kunne se honom.
"Are you still gonna need this when Louis isn't here" Skrattade han och kastade hit en kondom som var utanför sin förpackning.
Jag kollade generat på Louis och han bara skrattade. Harry skrattade glatt innan han gick stolt ut och ner till köket.
Vi hade inte haft sex. Men det blev ändå lite pinsamt när Harry tog upp det. Det var inte så att jag inte var redo, men jag visste att om vi hade haft. Så skulle jag nog ha blivit tightare med Louis. Och då hade det blivit jobbigare att säga hejdå.
"If he only knew that we used that for a water fight" Skrattade Louis och la i sin tandborste i sin nessäsär.
Jag skrattade lite lätt, men det var inte ett riktigt skratt. Han kollade ledsamt på mej och jag försökte undvika hans blick. Även fast jag låg på sängen och kollade ner på mina händer. Så märkte jag ändå att han kom emot mej. Han ställde sej framför mej och satte sin tumme under min haka. Jag fortsatte att kolla ner, men han drog upp mitt huvud och kollade djupt in i mina ögon.
"Are you okey" Frågade han lågt och jag nickade sakta. "Are you sure" Sa han och kom närmre mitt huvud.
Jag nickade igen och log mot honom innan jag kysste honom.
"Okey" Sa han misstänktsamt och log lätt mot mej.
Jag var inte okej. Men jag ville inte visa det så jag svalde tårarna och log mot honom. När han hade packat klart var det drygt en timme kvar och vi la oss ner på hans säng.
"Do you wanna watch a movie or you just wanna talk" Frågade han och vred sitt huvud mot mej.
"Watch a movie" Sa jag och fnissade till.
Han skrattade och gick för att hämtade sin laptop. Vi satte på She's the man och mina tankar kom på andra banor. Jag älskade att kolla på film, och den här var en av mina favoriter. Vi hann aldrig se klart på filmen innan dom var tvungna att åka. Vi hade fortfarnade inte pratat hur vi skulle hantera att vi bodde flera timmar ifrån varandra. Och jag hade en känsla att vi inte skulle bestämma förrens vi stod på flygplatsen.
Bilresan dit var lite awkward och pinsam först. Men sen började jag prata och visade att det var okej att prata och skoja. Så då började alla skratta och prata för fullt.
Det var vid ett tillfälle när jag lutade mej mot fönstret och kollade ut på vägen. Då flyttade Louis hans hand och la den över min. Jag kollade på honom och log svagt. Även fast det var ett fint ögonblick, så var allt jag kunde tänka på att han snart skulle försvninna för gått. Och att jag antagligen aldrig skulle få se honom igen.
Så fort vi kom fram kände jag hur tårarna kom, men jag lyckade för säkert femte gången hålla dom inne.
Liam tog Louis väskor så att vi skulle kunna hålla hand. Vilket vi gjorde också.
Jenny och Niall sprang och hämtade vagnar och vi började gå mot kön för att lämna in bagaget. Kön var rätt så lång, så det var första gången som jag faktiskt var glad över att det var lång kö. Vi stod lite längre bakom alla, för att kunna få lite mer privat utrymme.
"You're so strong" Sa han och log mot mej.
"What do you meen" Sa jag oförstående och kollade upp på honom.
"You haven't cried once, and I guess I tought that you would" Skrattade han och kollade ner på mej.
"Do you think it's weird if I do cry" Frågade jag och log falskt mot honom.
"No! Not at all! I actually cried earlyer today" Sa han och det såg ut som han skämdes lite.
"Good! Cus I've been holding them inside all day" Små skrek jag för att mina tårar började spruta.
Jag tryckte mej mot honom och han la sina armar runt mej.
Det var droppen. När han sa att han hade gråtit gick det inte att hålla dom inne längre. Allt kändes så verkligt, jag skulle verkligen inte få träffa honom någon mer gång. Det hade jag bestämt i bilen. Jag har haft en helt underbar tid, en av dom bästa och jag är överlycklig över att jag har träffat honom. Men det skulle bli för svårt att hålla kontakten. Och dessutom har han flerat tusen brudar som slänger sej över honom.

Louis perspektiv:
När jag kramade om Linnea föll en tår ner från min kind men jag torkade bort den snabbt. Det skulle kunna gå att hålla kontakten men det skulle inte bli samma sak som dom här veckorna.
Då skulle det bara bli genom skype och via sms. Men vi skulle in kunna träffas och hålla om varandra, skratta eller prata tillsammans.
Sen skulle det inte hålla med alla fansen som vi har. Även om jag inte gör någonting med dom så är det lätt att bli svartsjuk. Sen när det står massor av lögner i tidningen och över internet. Det skulle säkert bara bli massa missförstånd och båda hade säkert blivit sura på varandra. Jag skulle nog inte klara av att inte veta vad Linnea gjorde på dagarna. Hon var så himla vacker så jag skulle nog dö av svartsjuka av att inte veta vem hon var med.  Jag är hur glad som helst att jag lärde känna Linnea, men det skulle bli bäst om vi bröt kontankten.
"I don't wanna let go" Snyftande hon fram när vi stått och kramats ett tag.
"Me neighter" Sa jag och lät några tårar rinna ner för kinden medans jag pressade henne hårt mot mitt bröst.
Kön rörde sig sakta men säkert framåt, men jag släppte inte taget om Linnea. Inte förens vi var tvugna.
"I'm never gonna forget you and these days we had together" Sa jag och pussade på hennes hår.
"Me neighter" Sa hon och tryckte sej hårdare mot mitt bröst.
Jag tog tag under hennes haka och gav hanne en lång, passionerad farvälkyss. Jag fick salt smak i munnen av både hennes tårar och mina.
"Don't cry" Sa jag och tittade in i hennes vackra blåa ögon.
"I guess I should be happy that we met and not sad that you're leaving" Sa hon och torkade bort tårarna och gav mig ett svagt leende.
"Exacly" Sa fast jag inte alls tänkte så och log svagt tillbaka.
"Hurry up" Sa Paul som redan gått in med resten.
Jag kramade om henne länge innan jag kysste henne igen.
Hon hållde kvar min hand hårt och jag började sakta gå. Jag kysste henne en gång till innan jag gick till de andra.
Jag tittade bak och Linnea bara stod där och grät. Jag sprang tillbaka en gång till och kysste henne snabbt men passionerat innan jag verkligen var tvungen att gå.
Jag tittade bak en sista gång, jag svalde känslan som sa att jag skulle gå tillbaka till henne. Istället vände jag mig om sakta och gick mot planet. Just nu kände jag mig bara tom. Allt var bara tomt, inga känslor alls. Jag kommer aldrig se henne igen, Tänkte jag medans jag gick in i planet.
"How are you" Sa Harry och la armen om mig.
"I'm okey" Sa jag och log svagt. "Have had better days but I'm okey" Sa jag sen och log lite större.
"Good" Sa han och log stort "And I think I know what can share you up" Sa han och började rota i sin väska.
"What" Sa jag förvånat.
"Chocolate" Sa han och tog fram hur mycket choklad som helst.
"Chocolate?" Sa jag förvånat och höjde ögonbrynet mot honom.
"Yes! Sandra and Jenny says it's like a medecin if you're sad" Sa han och log stolt.
Sandra och Jenny. Tänkte jag misstänktsamt och skrattade till lite medans jag tog en bit choklad.
Det funkade faktiskt lite. Jag var långt ifrån okej. Men bättre iallfall.

Jennys perspektiv:
När vi klev på planet blev jag bli nervös. Inte för att flyga, men för att rättegången mot Brian skulle vara imorgon. Vi skulle komma hem på morgonen. Och vi skulle vara i rätten på eftermiddagen. Killarnas manager hade skaffat mej en jätte bra advokat och vi hade träffats flera gånger. Han verkade säker på att det skulle bli bra. Så jag försökte lugna ner mej med den tanken.
Jag hade försökt att låtsas som om det aldrig hänt, som om allt var som vanligt men det satt alltid i mitt bakhuvud. Vad som fick honom att göra det? Vad som kommer hända på rättegången?  Vad som kommer hända när han kommer ut? Kommer han ens få fängelse straff? Och många fler tankar.
Jag var rädd att jag skulle börja stamma i rätten eller få minneslucka och inte komma ihåg någonting. Sen var jag rädd att han skulle bli frisläppt. Att han skulle göra något igen... Fast värre.
"What are you thinking of" Sa Niall som satt brevid mig.
"I'm just a bit scared of flying" Ljög jag och log falskt.
Jag var bara lite rädd för att flyga. Men det var inte det som gnagde mej inuti.
"Don't worry I'm here" Sa han med ett gulligt leende på läpparna. och tog min hand.
Jag kände mig säkrare. Han skulle vara där imorgon också. Han, Louis och Harry skule följa med mej. Liam skulle till Wolverhamton med Danielle. Och Zayn och Sandra skulle till bradford. Att jag hade Niall, Louis och Harry vid min sida gjorde så att jag kunde slappna av.
Jag lutade mej på Nialls axel och innan jag kunde säga ordet luftballong, somnade jag.
Jag satt på en stol med massa människor runt mej. Min blick hamnade på en blond kille som satt med handklovar runt handlederna. När jag tittade närmre på hans ansikte visade det sej att det var Niall som blev åtalad istället för Brian.
"Niall" Skrek jag men dommaren tystade mig.
Jag tittade förtvivlat på Niall men han tittade fortfarande ner i marken. Jag vred och vände på huvudet och jag var helt förvirrad. Min huvud vreds ännu en gång och jag stannade upp. Brian satt brevid mej med ett flin på läpparna.
"Don't worry! I'm here" Sa Brian och smekte på insidan av mitt lår.
"Niall James Horan" Sa dommaren högt och ställde sej upp. "You are sentenced to life" Sa dommaren och slog med klubban i bordet.
"But I'm innocent" Skrek Niall medans han ställde sej upp.
Några polismän kom och drog iväg Nialls mot hans vilja.
"HE'S INNOCENT" Skrek jag och ställde mej upp.
Jag började springa man några andra polismän ställde sej ivägen. Dom tog tag i mina armar och förde mej tillbaka till platsen. Jag kollade på människorna som satt på bänkarna. Min blick stannade upp när jag såg Liam, Louis, Harry, Zayn och Sandra.
"DO SOMETHING" Skrek jag men dom bara satt kvar med en tom blick.
Polismännen tryckte mej ner på stolen igen och Brian flinade stort.
"We are going to have so mutch fun together" Viskade Brian i mitt öra.
"NOOOO" Skrek jag och tiden kändes hur låång som helst.
"Jenny! Jenny" Sa en svag röst och min kropp skakades.
Jag ryckte på mej och öppnade snabbt ögonen. Jag vände mej om och Niall satt brevid mej.
"Nightmare" Sa jag kort och pustade ut.
"What was it about" Sa han och klappade mej på kinden.
"You, me and... Brian" Sa jag lågt och min blick var på mina fötter.
"Oh... Are you scared" Frågade han och jag kollade upp på honom.
Jag nickade sakta och lutade mej på hans axel.
"You don't have too be scared! I'll be there" Sa han lungt och smekte mitt hår.
"Okey! I'm gonna miss you when me and Sandra flies to sweden" Sa jag och kollade upp på honom.
"I'll miss you too! But it's just for three days, Plus you'll have a good time and I'll have a good time! So we're not gonna have time thinking of each other" Sa han och log mot mej.
"Yeah" Sa jag och la mej till rätta igen.
Niall kramade om mig länge och sjung tillochmed what makes you beautiful för mig för att muntra upp mig. Jag skrattade till när han gick upp i en falsk ton med flit och han log mot mej.

Zayns perspektiv:
När vi klev ut ur planet och hade hämtat våra bagae. Möttes vi av hundratals skrikande tjejer och vi vinkade glatt till dom.
"Good too be home" Sa Liam och vi log stort mot varandra.
Även fast det var skönt att vara hemma i London. Så längtade jag ännu mer tills jag och Sandra skulle komma hem till bradford. Skulle bli så otroligt kul att få träffa alla mina kompisar och min familj.
Klockan var åtta på morgonen och vårat nya plan skulle gå klockan tre. Så vi skulle hinna hem först för att packa om och sova lite.
Vi kunde inte gå ut från flygplatsen förrens bilarna skulle komma, eftersom då hade vi antagligen blivit nertrampade av alla fansen. Så vi satte oss ner vid sturbucks och beställde lite fika.
Vi var mitt uppe i en skratt attack när en kvinna i trettio-årsåldern kom fram till oss.
"Excause me boys! But is it okey, if I ask you some questions" Sa hon och satte sej brevid oss innan vi ens svarat.
"Yeah sure" Sa jag och vi skrattade lite lätt.
"We all know that you're free for the next five days. But we wanna know how are you gonna spend them" Sa hon och riktade en inspelnigns apparat mot mej.
"Me and Sandra, are going home to bradford! I'll be home in bradford for all of the days. But Sandra will only be there later tonight and tomorrow! Cus she will go home too sweden" Sa jag och log mot henne och sen mot Sandra som log mot mej.
"And you" Sa hon och ricktade sin lilla inspelnings apparat mot Liam.
"I will also go home to my home town. And I'll be there for five days with my lovely Danielle" Sa han och hon nickade.
"And Niall" Sa hon och log mot honom.
"I'll be here, in London today, and my plane leavs too mullingar tomorrow night" Sa han och log.
"And me and Harry will be here today and our plane also leavs tomorrow night" Sa Louis och ruffsade till Harry i håret.
"But I'm going home to my home town and Louis is going home to his" La Harry till och fixade till sin lugg.
Varken Niall, Harry eller Louis nämde något om rättegången som dom skulle på senare ikväll. Jag, Sandra, Liam eller Danielle skulle inte hinna att vara med som stöd. Men Jenny hade sagt att det var okej.
"Okey. So all of you will go home too see your familly" Sa hon och vi nickade instämande. "Before I'll go, I have a question for Jenny" Sa hon och Jenny såg livrädd ut. "We know that something happend a few weaks ago. But we don't know what! So can you fill us in with the deatails? I meen you were in the hospital, so something bad obviously happend" Sa hon och höjde ögonbrynen mot Jenny.
"Ehm..ehm" Stammade Jenny och kollade osäkert på Niall.
"She fell down the stairs" Sa Louis snabbt och alla vi brast ut i skratt.
"Really" Sa kvinnan som småskrattade lite.
"HAHA, yes" Skrattade Jenny och mimade thanks till Louis.
"Okey then. I think I got everything i wanted to know! Thanks guys and hope you'll have a good time home" Sa hon och reste på sej.
"Thank you" Sa vi alla i kör.
Paul ringde lite senare och sa att bilarna var här och att vi skulle gå ut. Liam skulle dock gå ut och sen gå in igen eftersom han skulle möta Danielle, för att sedan kunna åka vidare.
Vi kom ut och jag möttes av en kall vind pust. Det var början av december och det var en stor skillnad på vädret här och i Florida. Jag ruskade lite och tog tag i Sandras hand. Vi sprang till bilarna och hann tyvärr inte stanna för att träffa några fans.
När vi kom hem skiljdes vi åt och alla gick hem till sej. Det första jag och Sandra gjorde, var att packa om alla kläder. Sen slängde vi oss utmattade på sängen för att ta en powernap innan vi skulle åka tillbaka til flygplatsen.
"I love you" Visakade jag i hennes öra och pussade henne på kinden.
"I love you too" Sa hon sömingt och la sej på mitt bröst.

Hände inte så mycket egentligen. Vi blev inte så värst nöjda, men det kan ju inte hände något varje kapitel :) Var mest så att ni skulle fatta vad alla ska göra nu :) Haahah om ni fortfarande inte fattar så kan ni bara fråga :)
Vad tyckte ni om Louis och Linneas val ? Gjorde dom rätt ? Och vad kommer hända på rättegågen ? En sak kan vi säga.. Det kommer vara MYCKET drama i nästa kapitel :)
Ni kommenterar fortfarade fint och vi blir såååå glada :)
Och om ni har kritik eller om ni tycker något är knasigt eller om ni vill att något ska hända... Då är det bara att kommentera :)

Kapitel 47

Tidigare(Louis perspektiv)
Efter gigget kom Linnea back stage.
"Hey" Sa jag och gick fram och gav henne en stor blöt kram eftersom jag inte bytt om än. "What did you thought about the show" Sa jag och skrattade.
"I liked it" Sa hon och tittade på min genomskinliga t-shirt, sen började hon att skratta.
"Haha good" Sa jag och gav la mina händer på hennes kinder för att ge henne en lång och passionerad kyss.
Vi hade hade kysst många gånger förrut, men den här måste nog ha varit den bästa. Hon fnissa till lite när vi avslutade den och jag log stort mot henne.
"You're beautiful" Viskade jag i hennes öra.
Hon blev rosig om kinderna och jag bet mej själv i läppen. VI stod och pratade lite till men sen var hon tvungen att åka hem. Vi bstämde att vi skulle ses imoegon på dagen och ta en shoppingtur. Eftersom vi gå ut imoegon och så ville hon vara fin.
När hon hade gått. Stod jag kvar en stund och tittade in i väggen. Jag vet inte riktigt vad jag gjorde, jag bara stod där och tänkte på Linnea tills Paul kom och avbröt mej ur mit tänkande. 
"Lets go Louis" Sa ha och började gå mot bilen. 
När vi kom hem tog jag en dusch och sen gick jag direkt och la mej.

Linneas Perspektiv:
Killarnas gigg igår var speciellt. Jag trodde inte direkt att jag skulle få se Louis utan byxor så här tidigt. Det var lite pinsamt och jag blev säkert jätte röd i ansiktet. Men jag skulle aldrig banga att se det igen.
Dom är verkligen talangfulla och duktiga med fansen. Alla har unika röster och det är det som gör det så bra. Jag var inte ett fan av One Direction innan jag träffade dom, men nu är jag väll ett litet fan.
Idag skulle jag och Louis ut och shoppa. Jag var as taggad eftersom jag hade mycket pengar, vilket betyder att jag kan shoppa MYCKET.
Jag satt på sängen i mitt rum och bara tog det lugnt och spelade lite på gitarren, när någon knackade på dörren.
"Come in" Skrek jag och kollade på dörren.
Handtaget åkte ner och in kom Louis. Ett leende formades på mina läppar och även han log.
"So my dad let you in" Sa jag förvånat och la ifrån mej gitarren.
"No" Svarade han kort och satte sej på min säng.
"How did you get in then" Sa jag och kollade konsigt på honom.
"I hided behind your bushes" Sa han med ett stoneface, jag kollade fortfarande konstigt på honom. "And then when youd dad left, I ran into the hause" Sa han sen och rättade till sej på sängen.
"Haha are you serious" Sa jag och stannade upp i mit skratt.
"Yeah" Nickade han.
Jag slängde mej bakåt på sängen och brast ut i skratt igen. Jag blunade för att jag skrattade så mycket. När jag öppnade ögonen var Louis ansikte bara några centimeter ifån mitt. Jag gjorde halsen lite längre och han böjde sitt huvud närmre mitt. Vi möttes i en perfekt kyss och jag ville inte att den skulle sluta. Så vi rullade ett halv varv så jag hamnade över honom. Jag la mina händer på hans huvud och gav honom en till kyss.
"You're really something" Sa jag frågande och log mot honom.
"Haha I don't know about that" Sa han osäkert och log lite lätt mot mej.
"Well you are" Sa jag och pussade honom på kinden innan jag la mej brevid honom.
Det blev tyst ett tag och vi låg bara och njöt av varandras sällskap.
"So, how are we going to handle me living it UK" Sa Louis och vred sitt huvud mot mej.
"You're not going home yet" Sa jag och vred mej mot honom också.
"Five days" Sa Louis och kollade sorgset på mej.
"And that's many days" Sa jag och log mot honom.
Han log falskt mot mej och tittade upp på taket igen.
Jag kan erkänna att jag sköt upp att prata om det. Jag har ingen aning om hur jag kommer att reagera när jag står där på flygplatsen. Och jag ville helst inte tänka på det heller.
Louis ställde sej upp och satte sej vid min dator. Han loggade in och gick in på twitter. Jag gick fram till honom och kollade på skärmen.
It's gonna be a good day today :) Skrev han och jag log för mej själv.
"Btw, what were you playing" Sa han och snurrade ett varv innan han pekade på min gitarr.
"Nothing..." Sa jag blygt och gick fram för att lägga tillbaks gitarren där den ska stå.
"Yes you were! Show me" Sa han och tog fram den igen och gav mej den.
"No.. We need to go shopping now" Sa jag och la tillbaka den igen medans jag log.
"Okey, you got away this time, but I'm gonna make you play for me later" Sa han och log ondskefullt innan han gick till dörren.
Jag skrattade och han vände sej om mot mej innan han gick ut från mitt rum. Jag släckte lampan och vi gick ner och ut till bilen.

Liams perspektiv:
Jag hade precis gjort mej i ordnig för kvällen när Danielle ringde mej på skype. Jag tog ett snabbt sprut av min perfym, innan jag sprang till datorn. Jag klickade acceptera och hennes ansikte dök upp på skärmen.
"Hi babe" Sa jag och log stort.
"Wow, looking good" Sa hon och blinkade med ögat.
"Haha! Me and the boys, Jenny, Sandra and Linnea are going to a party" Skrattade jag.
"Oh! Is it a private party" Frågade hon och sköt undan håret från hennes ansikte.
"Yeah, Linneas friend is having a pary, so she said that we could come" Sa jag och log.
"Sounds fun! But don't you think that there will be people that trys to ruin for you. Or take pictures of you when you're drunk" Sa hon och började skratta.
"No, we're not that famous here. Plus I don't think that anyone of us will get that drunk" Skrattade jag och fixade till kameran.
"Oh okey! Well, you look good! So don't kiss any of the girls that want you" Sa hon och blinkade.
"Haha, pinky promise" Sa jag och visade mitt lillfinger mot kameran.
"Pinky promise" Sa hon och tog upp sitt lillfinger hon också.
"I can't wait untill thursday" Sa jag och log stort mot henne.
"Me neither" Skrattade hon.
Samma dag som vi kom hem, skulle Danielle möta mej vid flygplatsen. Och vi skulle åka direkt från flygplatsen hem till min hemstad.
"LIAAAAAAM" Skrek Harry utanför mitt rum. "WE ARE LEAVING" Skrek han sen.
"I guess I need to go" Sa jag och log.
"Yea, I love you" Sa hon och gjorde en slängpuss.
"Love you too! Bye" Sa jag och gjorde en slägpuss tillbaka.
Vi log mot varandra innan jag klickade bort henne. Jag stängde av min laptop och gick ner till dom andra.
"Finally" Stönade Harry och satte på sej skorna.
"Relax Harry" Skrattade jag. "It's only nine pm" Sa jag sen och började knyta mina mörkblåa tygskor.
"Yeah Yeah" Sa han och jag skrattade åt honom.
Jenny och Sandra kom ut ur badrummet och började gå mot oss. Sandra hade ett par klackskor i handen och Jenny höll i ett par ballerinaskor i handen. Sandra hade satt på sej en svart kjol, ett vitt line, ett guld halsband och så hade hon målat läpparna röda så att de matchade med hennes röda klackskor. Jenny hade en ljusrosa klänning med sina svarta ballerina skor, ett silvrigt halsband och stora silvriga örhängen.
Zayns blick fastnade med blicken på Sandra när hon kom ner för trappan. Han bara stod och stirrade på henne, Sandra log stort mot honom och lollade ner på trappan igen.
Harry knäppte med fingrarna framför Zayn och sa otåligt.
"You can stare at Sandra at the party, now we gotta go" Sen gick han ut genom dörren.
Zayn blev lite rosig om kinderna men sen tog han in Sandra in i hans famn.
"You look so beautiful" Sa han och kysste henne passionerat.
Innan vi gick ut till bilen sprang jag in i köket och tog ett äpple. Sen hoppade alla in i bilen och vi var på väg till festen.

Jennys perspektiv:
Jag var så himla lycklig just nu! Jag kände mig jätte glad, nervös och kärleksfull på samma gång och det slutade med att alla trodde att jag var full... Även fast vi fortfarnade satt i bilen och inte ens kommit fram till festen.
"I'm not drunk... I'm just happy.. Really happy" Sa jag till Harry medans jag slängde med håret fram och tillbaka .
Jag fick också lite glädje ryck med jämna mellanrum. När jag hade hållt på så ett tag blev jag jätte trött och knäppte upp bältet och la mig i Nialls knä. Jag kollade upp på honom och började asgarva. Underifrån såg hans ansikte jättebrett ut och så såg jag rätt upp i näsan på honom.
"What" Sa han och kollade ner på mig, vilket gjorde att han fick världens dubbelhaka så att jag började skratta ännu mer.
"I love you anyway" Sa jag och fortsatte skratta.
"You're so far from being normal" Sa Liam och började skratta lite.
Jag hörde knappt vad han så för jag började lyssna på Zayn och Sandra istället. Sandra vände sig mot Zayn och putade med läpparna. Zayn pussade henne snabbt på kinden och Sandra putade med läppen och gjorde puppyeyes.
"Eyy" Sa Sandra missnöjt.
Zayn tog tag i hennes kinder och tittade in i hennes ögon.
"You look beautiful... But I don't want to get lipstick on me" Sa han och släppte sedan taget och började prata med Liam.
Hon kollade på mig och gjorde sadface, jag skrattade till och sen log hon busigt. Hon tag i Zayn och kysste han över hela ansiktet. Han såg först irreterad ut men sen log han och kysste henne tillbaka.
Jag satte mej upp igen och vände mej om mot Niall. Jag skulle precis ge honom lite kärlek, men jag avbröts av att bilen stannade. Och vi kom fram till ett stort gult hus.
"Here it is" Småskrek jag och hoppade ut ur bilen
"How did you knew it was here" Frågade Harry och hoppade ut han med.
"Because the car stopped" Sa jag och började as garva.
Sandra kom ut och la sin arm på min axel och tittade på mig med stoneface, vilket med andra ord betyder att hon försöker att vara allvarlig för att sedan kunna skämta till det. Och som jag hade trott, sa hon ett dåligt skämt och började as garva åt det.
"What the fuck" Sa jag och började skratta ännu mer för att det lät så kul.
Sen kom Harry och ställde sig i mitten av oss med armarna över våra axlar. Han började fejkgarva as mycket och jag trodde ärligt talat att han tyckte att vi var roliga. Men sen sa han allvarligt
"Now get yourselfs together, were going in". Det lät som värsta krigsfilmen så det var lite svårt att sluta skratta.
Så jag och Sandra tittade på varandra och drog handen över ansiktet för att sluta skratta sen gick vi in.
Jag finssade till lite igen eftersom jag såg Zayns röda kinder. Han hade försökt att ta bort pussmärkerna så nu skulle man kunna tro att han var generad.
Linneas kompisar var jätte snälla och jag började prata med en som hette Hanna. Det var hon som höll i festen. Jätte trevlig och otroligt skämtsam. När jag stod där, såg jag en tjej som började bli lite för närgående med Niall.
"Excuse me" Sa jag pressade mej mellan dom.
Jag ville inte framstå som värsta överbeskyddande och svartsjuka flickvännen. Så jag tog en drink och ställde mig brevid dom.
"Hey" Sa jag och log mot henne.
"Meet my girlfriend" Sa Niall och sköt bort henne lite från honom.
Det märktes att hon druckit mycket så jag blev inte sur eller någonting. Hon kollade på mig från topp till tå sen suckade hon och gick till en annan kille.
"Thanks for the saving" Sa han och ställde mig mot väggen och kysste mig.
Vi avbröts av ett bord som gick sönder. Shit tänkte jag direkt Nu är det någon av oss som har hamnat i en fight. Tänkte jag som andra tanke.
Men när jag kollade dit var det en brud som låg och as garvade på ett bord som var utan ben..
"Oops I've gained a few pounds sence I did that the last time" Sa hon och alla skrattade och några gick dit och hjälpte henne upp.
"No it was already broken" Sa Hanna och log.
Sen startade musiken igen och det var som att inget hänt.
Niall gick bort till en kille som stod ensam i hörnet. Aww min kille är så jävla snäll och underbar Tänkte jag och log för mej själv Hjälper dom ensamma och får dom att känna sig som dom är med i festen.
Sen kollade jag runt och kom på att nu var det jag som stod ensam i hörnet. Jag började skratta åt mej själv och gick till Louis och Linnea. Men just när jag kom fram började dom kyssas så jag gick till Zayn och Sandra istället. När jag kom fram såg jag hur deras ansikten började närma sig varandra.
"Don't kiss" Skrek jag för att höras.
Men just min tur, pausades musiken exakt då så att alla hörde och stirrade konstigt på mig.
"She's mine" Sa jag för att snacka ur mig men ingen fattade att det var skämt och sen sattes musiken på igen.
"Your funny" Sa Zayn ironiskt och skrattade medans han drack upp sin drink.
Jag skrattade lite obekvämt men sa inget mer om det.
När Zayn gick och fyllde på sitt glas kom det fram två tvillingskillar. Dom ställde sej brevid oss och den ena la sina arm runt Sandra.
"Hey goergeous" Sa den ena till mig ock la armen om mig.
"We have boyfriends" Sa Sandra kort och hon puttade bort hans arm från hennes axel.
"I wont tell if you don't" Sa han och putade med munnen mot Sandra.
Den andra la sin hand på mitt lår. Och vände sej om mot mej. Jag flyttade snabbt bort hans hand, fast han la tillbaka den
"You don't need to say anything" Sa Zayn som hade kommit tillbaka.
Killen som hade sin arm runt Sandra drog snabbt tillbaka huvudet. Men konstigt nog flyttade han sig inte. Och det var ett dumt val av honom.
Niall märkte att något var fel. Så han kom strax efter och ställde sej framför killen som satt brevid mej. Niall harklade sej lite men han satt också kvar.
"Whatever" Sa killen spydigt som satt brevid Sandra.
Han ställde sej upp och det gjorde även killen som satt brevid mej. Dom kollade bak på oss och gav oss ett flin. Zayn såg inte så speciellt glad ut när han satte sej brevid Sandra.
"I need a drink" Sa jag och gick upp.
"Me to" Sa Sandra och följde med mig för att ta en drink.

Zayns perspektiv:
Jag hatar killar som inte fattar sin plats. Speciellt när jag inte kan göra något. Jag vet att Sandra inte gillar när jag slåss.
Men när dom gnider upp det i ansiktet på en och ler... Då blir det lite för mycket. Men jag gjorde det inte! Kanske mest för att jag inte hann.
Jag vände mig om mot Sandra och Jenny och såg samma killar. Den ena hade tryckt upp Sandra mot väggen och stod och gned sig mot henne. Han hållde i hennes armar så att hon inte kunde göra motstånd. Där sprack det. Jag kollade på Niall och vi sprang dit.
"What the fuck do you think your doing" Sa jag och puttade bort honom från Sandra som andades häftigt och jag tror att jag också såg en tår falla ner från hennes öga. Jag tryckte upp honom mot väggen och han flinade mot mig. Jag var riktigt jävla sur men jag skulle inte slå honom.
"She needs a real man" Skrattade han och hånflinade mot mej.
"Why don't you let her decide huh" Sa jag och släppte honom.
"I did, she said she wanted me" Sa han och drack ur sin mugg.
"Yeah thats why she turned her head away and begged you to stop?" Sa jag och skrattade åt hur patetisk han var.
"She didn`t wanted you to know, before she was all over me"
"In your dreams" Sa jag och vände mig om för att avsluta bråket.
"Your girlfriend is a fucking slut! she fools around with everyone. Just look how she`s dressed, she begges for it" Sa han och flinet var borta. Jag vände mig långsamt om, det där var droppen. Jag slog till honom så hårt att han ramlade.
"Let's go now" Sa jag och bärde upp Sandra.
Inte för att hon var skadad eller något men hon grät hysteriskt. Även fast det var svårt för mig att höra dom orden var det säkert hundra gånger värre för Sandra.
Jag och Sandra satte oss i bilen. Och dom andra skulle komma snart. Louis och Linnea hade ingen aning om vad som hade hänt. Och jag ville inte vara värsta glädjedödaren. Så jag sa inget.
Jag försökte trösta Sandra medans jag samtidigt försökte att stoppa mig själv från att gå ut ur bilen och slå ner den där killen rejält.
Efter tio minuter kom resten in och alla andra förstod att det inte var läge att prata förutom Harry. Eftersom han var väldigt full och allmänt borta.
"Shut the door" Sa jag till Harry som inte hade stängt dörren.
"Shut the door, turn the lights of, I wanna be with you, I wanna feel your love" Sjöng han.
Sandra började gråta ännu mer och jag kramade om henne hårdare.
"Your right that song sucks" Sa Harry och började sjunga på up all night istället.
Efter han sjungit på låten två gånger och bilen äntligen hade börjat åka. Slutade han och började sluddra.
"Why is everybody Hungry" Sa han och jag skrattade till lite.
"The food is mine! Not yours" Sa han och pekade på Niall.
"I promise Harry, I wont take your food" Sa Niall och började genast skratta.
"You always say that" Sluddrade han "But I have seen you" Sa han anklagande "I've seen you in my room at night! You think I haven't seen you, but I have" Sa han och pekade med fingret hotfullt mot Niall innan han däckade.
Det blev en kort stunds tystnad, sen började alla skratta.
"He is sooo drunk" Skrattade Jenny och kollade noga på Harry.
"You're not exactly sober either" Skrattade Liam och Jenny lipade åt honom.
Några minuter senare kom vi tillbaka till huset. Liam, Niall och Jenny hjälpte Harry in i huset medans jag och Sandra gick in till vårat rum. Hon log snett mot mej men jag såg att hon var ledsen. Hon gick raka vägen in till badrummet och studerade sej själv i spegeln.
"Don't listen to him! You look stunning and classy" Sa jag och kramade om henne bakifrån.
"I look like a whore" Halv skrek hon och satte upp håret i en slarvig knut. "I just want to change clothes" Sa hon och gick till hennes väska. "Turn around" Sa hon och vände sig mot mig.
"Don't be silly" Sa jag men ångrade mig direkt och gjorde som hon sa.
Efter det gick hon in till badrummet igen. Hon lät dörren stå uppe och hon tog bort sitt smink. Hon såg så ledsen ut och jag visste inte vad jag skulle göra för att få henne att må bättre.
"Don't look at me" Sa hon när hon kom ut från badrummet med mjukisbyxor hooditröja, glasögon, inget smink och knut i håret.
"You look beautiful" Sa jag och drog henne till mig.
"No I'm not, stop lying" Sa hon argt och puttade bort mej medans hon började gråta igen.
Shit vad sa jag nu för fel?! Vad ska jag säga nu? Tänkte jag och kollade plågsamt på henne.
"I'm sorry! You haven't done anthing" Sa hon och vände sig bort mot mig.
"Look at me" Sa jag och drog henne mot mig igen, sen tittade jag in i hennes spegelblankaögon "I love you" Sa jag och kysste henne mjukt på munnen.
Tårarna började sakta men säkert rinna längst ner från hennes kinder igen. Hon tittade upp på mej och snyftade till innan hon sprang in till bardummet igen. Jag suckade högt och tänkte seriöst att jag skulle åka tillbaka till festen och slå ner killen ordentligt.
Jag gick fram till badrumms dörren och knackade men hon öppnade inte.
"Sandra" Skrek jag och fortsatte att knacka.
Hon öppnade fortfarande inte och hon sa inget heller. Jag tänkte att hon kanske ville prata med Jenny, så jag gick ut till köket. Hon och Niall satt och åt smält choklad och hade allmänt mys och dom var väldigt flummiga. Även fast klockan var halv tre på natten. Båda två var lite groggy och dom hade nog druckigt lite för mycket.
"HAHA you have chocolate on your neck" Skrek Niall och lutade sej framåt för att han skrattade så mycket.
"Wipe it off" Sa Jenny och började slicka på sina fingrar.
Niall ställde sej upp och gick fram till Jenny. Han böjde sej ner till henne och slickade hennes hals. Jenny började skratta och Niall satte sej i hennes knä. Hon blev röd i ansiktet och det såg väldigt tungt ut. Jag ville inte direkt störa, men Sandra var ju ledsen så det betydde mer.
"Jenny" Sa jag och hon vände sej om. "Sandra is a bit upset. Can you go and talk to her" Frågade jag och log lite mot henne.
"She's upset?" Sa hon och flyttade på Niall för att kunna ställa sej upp.
Jag nickade och Jenny börjde gå mot mitt och Sandras rum. Hon vände sej om och gav Niall en slägpuss,. Och när hon skulle vände sej framåt igen, gick hon i en vägg och ramlade på rumpan. Hon började as garva och jag och Niall kollade förvånat på varandra innan vi brast ut i skratt. Jag visste att om det var någon som skulle kunna göra Sandra glad och på bättre humör, så skulle det vara Jenny. Och speciellt nu när hon var lite halvt full..

Sandras perspektiv:
Zayn knackade och knackade ett bra tag innan han slutade och gick därifrån. Jag öppnade dörren och tjuvkikade om han verkligen hade gått. Det hade han och jag stängde dörren igen. Min ben veks sej och jag tryckte mej bak mot väggen och gled ner. Jag satte händerna för ansiktet och lät tårarna spruta. Jag kanske ska klä mej mindre vänligt och jag kanske faktiskt ser ut och beter mej som en hora. Tänkte jag och snyftade till.
Några minuter senare efter Zayn hade gått. Var det någon som bankade på dörren.
"Sandra" Skrek Jenny och fortsatte att banka.
Jag suckade högt innan jag ställde mej upp för att låsa upp dörren.
"Heeeeeeeeeej" Sa Jenny flummigt och log mot mej så att hon fick smala ögon.
Jag undrade vad hon gjorde där. Hon var väldigt full och det skulle inte kunna gå att prata allvar med henne.
"Hej" Sa jag lågt och öppnade upp dörren mer åt henne.
Hon backade bak några steg och jag kollade konstigt på henne.
"Vad håller du på med" Sa jag och höjde ögonbrynet mot henne.
"RYSSARNA ATTACKERAR" Skrek hon och började springa vingligt mot mej.
"VA?! Neeeej" Skrek jag och försökte få henne att stanna.
Hon sprang rakt på mej medans hon skrek halsen av sej. Jag satte händerna framför mej, men det hjälpte ingenting. För att hon sprang verkligen på mej så jag ramlade bakåt. Jag låg på ryggen på golvet och hon låg över mej.
"Ajjjjjj" Skrek jag till och försökte rubba henne.
Jag fick tillslut bort henne och vi båda låg på golvet och kollade upp i taket. Även fast jag var lite nere och ledsen, så försvann tankarna och jag brast ut i skratt. Jag garva och garva och JEnny kollade förvånat på mej.
"Det är inte kul" Skrek hon och ställde sej upp. "DOM KOMMER" Skrek hon sen och slängde sej på dörren och låste den.
Jag ställde mej upp jag också och fortsatte att garva och garva.
"Det är lungt Jenny.. Det finns inga ryssar här och jag lovar att det inte kommer att komma några" Sa jag och låste upp dörren igen.
Hon sprang fram till mej och tog tag i min hand.
"Om det gör det. Då får du skydda mej" Sa hon misstänktsamt och kurade ihop sej.
"Jag lovar" Sa jag och ledde henne ut till köket.
Zayn och Niall satt och pratade och åt choklad. Visst, Niall var också lite off. Men Jenny var mer än off. Hon var väldigt off.
Zayn och Niall började genast skratta. Dom såg nog att jag var lite trött så dom ställde sej upp och båda bar upp henne. Jag gick efter och Jenny somnade i deras famnar. Så vi gick in i deras rum och la henne på sängen. Vi sa godnatt till Niall och gick in till vårat rum.
"You okey now" Frågade Zayn och drog av sej sin tröja.
"Yea, screw him, right?" Sa jag och skrattade lite lätt.
"Mm, screw him" Sa Zayn lite surt.
Han gick fram till mej och gav mej en kyss. Jag kysste honom tillbaka och vi log mot varandra. Sen sprang jag fram till min väska och drog upp pretty women. Han skrattade åt mej och jag satte in filmen innan jag kröp upp i sängen.
Den natten somnade jag på Zayns börst med hans armar runt mej.
Så där :) Lååååångt eller hur ? :) kommentera kommentera kommentera så blir vi glada och känner att det var värt att sitta och skriva typ hela dan :) För vi blir verkligen glada och uppskattar varenda kommentar :))
Imorgon vet vi inte hur det blir med updaten :)

Vi vet.. Vi vet..

Viiiii veeeeeet att ni skulle få ett kort kapitel igår. Och eftersom ni inte fick något igår, så förväntar ni nog ett idag.. Och tyvärr så kommer det inte ett kapitel idag heller. Men vi kan LOVA att det kommer ut ett i morgon ! Vi SVÄR på Killarnas graaaaav (Och då kan ni vara säkra att det kommer ut ett imorgon! För deras grav är inget att leka med) att det kommer ett. PLUS att det kommer att vara lååååångt som tusan ! Thihihhihi :)
OCH det kommer att komma ut runt fyra-fem tiden, så kika in då ! :D
Förlåt, förlåt :/ Men som sagt, det kommer ett lååååååångt imorn :))
Hare gött :)
HAHAHAHA garvade sönder när jag såg den här :D Typ såhär jag (Jenny) känner för killarna :)

Kapitel 46

Tidigare(Sandras perspektiv)
"Hello girls" Sa Lena som gående mot oss med massa papper i handen.
"Hi Lena" Sa Jenny glatt och tog emot några papper.
"Are we feeling good? Ready to work hard" Sa hon och skrattade åt sitt egna skämt.
Både jag och Jenny fejk skrattade och Lena gick stolt som en höna därifrån.
"What are we doing with this" Skrek jag efter Lena medans jag viftade med papperna i handen.
"Give them to Gary" Skrek hon.
Jag och Jenny kollade undrande på varandra och började genast leta efter den där Gary.
Efter tio minuter hittade vi Gary. Det var fotografen som skulle fotta killarna med fansen. Nästa sak som vi fick göra, var att hämta lådor som vi skulle bära in och ställa på scenen. Jag böjde mej ner efter en låda och när jag skulle lyfta den, var den mycket lättare och jag kollade överaskande på mina arm muskler.
"Didn't you thought that you were that strong" Sa Zayn som stod på andra sidan lådan och log mot mej.
"Zayn" Skrek jag glatt och släppte lådan.
Han blev nog lite chokad över hur tung den var. Eller så såg det ut som om han tappade andan av en annan andledning. Jag fnissade till och klappade honom på kinden.
"Glad you could help" Sa jag och drog handen på lådan.
"Mmm" Sa han och gick efter mej.
Fansen strömmade in och det började närma sej för killarnas gig. Och även för våran lilla hämd...
liam payne, niall horan, one direction, zayn malik
Jennys perspektiv:
Killarna skulle gå upp på scenen snart. Så jag och Sandra ville önska dom lycka till innan.
Dom stod och pratade med varandra, när jag och Sandra gick fram till dom.
Precis när vi kom fram till dom ropade Lena på Louis, Zayn, Liam, Niall och Sandra. Niall gav mej ett stort leende och en snabb puss på munnen innan han gick dit. Harry satte sej i ett hörn och drog upp telefonen. Han såg ganska sliten och trött ut. Eftersom jag hade pratat med Klara nästan hela kvällen igår. Och killarna hade dragit tidigt i morse. Så hade jag inte haft tid att prata med Harry.
"Are you okey" Sa jag försiktigt när jag stod vid hans fötter.
"Yeah" Svarade han medans han ryckte på axlarna och kollade upp på mej. "It didn't really come as a chock" Sa han och log snett mot mej.
"No" Sa jag tyst och satte mej brevid honom.
"You know I'm here for you. Even though I'm bestfriends with Klara, you can always talk to me aswell" Sa jag och vred huvudet mot honom.
"I know! I just don't feel like talking about it. I wanna do what I love.. Singing and meeting our fans" Sa han och jag såg ett riktigt leende på hans läppar.
Jag nickade och la mitt huvud på hans axel. "You're like the brother I never had" Sa jag och kollade upp på honom. "Except that I already have a brother" Sa jag sen och skrattade.
"You're so... I don't know" Skrattade han och skakade på huvudet.
"Weird?" Skrattade jag och rynkade pannan.
Han nickade ivrigt och jag lutade mej mot väggen igen. Niall kom emot oss och jag sprack upp i ett leende. Harry mimade Thank you innan han ställde sej upp och skuttade till Louis som stod och pratade med Liam, Zayn och Sandra.
"Hey there" Sa Niall och drog in mej i en kram.
"Hi! I missed you baby" Sa jag med tillgjord röst när jag klev ur kramen.
"I missed you to snuffel puff" Sa han med en jätte ljus röst och vi gjorde en eskimån puss.
Båda två brast ut i skratt och jag hoppade upp på honom. Vi fortsatte att skratta men sen satte han ner mej för att jag antagligen blev för tung. Jag ställde mej framför honom och log stort innan jag gav honom en kyss. Niall hämtade sin vatten flaska och vi satte oss ner vid ett bord.
"You need to warm up" Sa jag glatt och satte upp mitt hår i en tofs.
"Okey? What are we doing" Sa han och skrattade lätt.
Jag ställde mej upp och tog tag i hans hand.
"Okey! So put your hands up in the air and jump up and down" Sa jag och nickade ivrigt.
Han drog upp sina händer i luften och började hoppa. Jag gjorde likadant och vi båda började såklart att skratta.
"And now for your voice" Sa jag när vi stod där och hoppade.
Han nickade och jag började sjunga. Han skakade på huvudet och jag skrattade som en dåre.
"IIIIIIIIIIII....AAAAAAAA....OOOOOOO....UUUUUUU" Gjorde jag läten med munnen.
Han härmade mej och nu gjorde hoppade vi ett osynligt hopprep på bordet. Det gick inte att inte skratta, så vi gav upp och satte oss ner igen. Båda två skrattade som galningar och det gick inte att sluta. Efter vi hade lungnat ner oss lite drog han upp sin telefon och hoppade närmre mej.
"Let's take a picture" Sa han och gav mej ett stort leende.
"Okey! But don't show anyone" Sa jag och log mot honom.
Han skakade på huvudet och vi lutade våra huvun mot varnadra. Jag räckte ut tungan och kollade i kors mot kameran. Jag såg inte vad han gjorde för miin. Men antagligen ingen seriös, eftersom vi inte var speciellt seriösa.
Han tog mobilen mot sej och kollade på bilden och sen på mej. Jag tog den ifrån honom och jag log automatiskt. Tänk att det där var jag. Helt overkligt! Jag Jenny, är Nialls flickvän. Och gud vad jag är kär. Tänkte jag och gav honom en kyss.
Louis och killarna kallade dit honom och visade men sin arm att dom skulle gå upp på scenen.
"Go and make me proud" Sa jag glatt och la mina händer på hans nacke.
"I'll try" Sa han med en blinkning och kysste mej.
Han sprang dit och dom fixade lite innan alla sprang upp på scenen. Man kunde höra fansen från låga vägar och jag log åt tanken att det nog var många brudar där inne som fick deras drömmar uppfyllda.
Killarna var i full gång med gigget och jag började bli nervös över att göra vår hämd.
"Okej. Redo?" Sa Sandra och kollade på mej medans hon satte upp sitt hår.
"Neee! Vi skiter i det" Sa jag och började bita på mina naglar.
Sandra kollade argt på mej och slog till mej på armen.
"AJJJEEE" Sa jag och tog mej på min arm.
"Skärp dej" Sa hon och ställde sej framför mej.
"Men det är as många som tittar" Sa jag och tittade desperat på Sandra.
"Jag vet. Men du måste vara taggad annars kommer det inte bli kul! Dessutom är jag övertygad att fansen kommer att gilla det" Sa hon för att lugna ner mej.
Jag nickade och tog ett djupt andetag. Lite taggad var jag väll eftersom Louis och Harry hade verkligen ingen aning om vad som skulle hända dom. Vi var bara två jag och sandra. Och det var Harry och Louis som hade gjort mest saker mot oss. Så det fick bli dom den här gången.

Louis perspektiv:
Jag var inte speciellt nervös innan gigget. Jag var faktiskt ganska lugn. Lite pirrigt var det ändå, eftersom Linnea skulle komma snart och kolla.
Jag var väldigt glad över att Harry inte alls var så deppig, som jag trodde att han skulle vara.
Han kom mot mej, Liam, Zayn och Sandra och vi började snacka. Vi skojade och även han följde med på skämten. Jag tog en paus från skrattadet och kollade bort på Niall och Jenny. Jag slog till Harry och Liam på bröstet och dom ryckte till. Jag nickade mot dom och pekade på mot Nialls och Jennys håll.
Dom stod på ett bord och hoppade samtidigt som dom gjorde olika läten med munnen.
"What the hell are they doing" Sa Liam som stod med öppen mun och kollade på dom.
"I have no idea" Sa jag och alla skrattade.
"Why are we even suprised? It's Jenny and Niall" Skrattade Sandra och vände sej om mot oss igen.
Vi fortsatte att skratta och lät dom vara.
Efter tio minuter var det dags och vi kallade hit Niall.
"I never tought I'd had to say this, but you have actually got weirder sence you met Jenny" Skrattade Liam och tog honom på axeln. Han skakade på huvudet och vi alla skrattade.
Vi sprang ut på scenen och nerverna kom tillbaka. Det första ansiktet som jag såg när jag kom ut på scenen, var finaste Linnea. Jag log mot henne och sen började vi vinka till alla.
"Was happenin Florida" Skrek Zayn med sin välkända röst medans han viftade med armen.
Alla tjejerna började skrika och jag log stort innan vi Liam började What Makes You Beautiful.
Vi pausade vårt sjungande och började svara på några twitter frågor.
"What is it that you miss the most back home" Läste Liam från en skärm.
"I miss sunday dinner" Sa jag och tog mej på magen.
"Yea, I think I'm gonna say the food aswell" Sa Niall och börja skratta.
Vi svarade på några till och helt plötsligt kom Sandra och Jenny inspringande på scenen. Jag kollade förvånat på killarna och jag tror att dom var lika förvånade som jag var. Jenny såg livrädd ut men hon hade ändå ett busigt leende på läpparna. Sandra såg ondskefull ut och jag fick en känsla att det dom hade något lurt på gång.
"What are you girls doing up here" Skrattade Zayn och gick fram mot Sandra.
"Hi guys" Skrek Sandra ut mot publiken samtiidgt som hon drog upp handen.
Fansen skrek men jag tror ändå att dom blev lite förvånade dom med.
"Is there anyone who wanna see some skinn" Sa Jenny glatt och drog ut micken mot publiken.
Fansen började skrika av glädje och Jenny och Sandra gick bort en bit.
Va?! Ska dom ta av sej kläderna? Är dom galna eller? Tänkte jag och kollade oroligt på Paul som stod backtage.
Jag kollade bort där Jenny och Sandra hade gått. Men dom hade försvunnit. Seriöst. Skulle dom gå och klä av sej? Eller vänta... Visa hud... Tänkte jag fundersamt och kollade snabbt bort mot Harry. Jag tror att han tänkte samma tanke som mej eftersom han tittade oroligt på mej. Jag tittade bort mot dom andra killarna men dom ryckte på axlarna. Sen tittade jag bakom mej och där såg jag Sandra som satt på huk bakom mej. Hon såg onskefull ut och log elakt mot mej.
Oh fuck.. Var det första jag tänkte och en sekund efter det. Kände jag hur Sandras händer satter på mina höfter och sen försvann mina byxor. Jag hann inte tänka innan jag fick en chock av allt kall vatten jag fick på mej. Jag drog upp axlarna mot huvudet och öppnade sakta ögonen. Jag tittade ner på mina byxor som var nerdragna till fötterna och sen på min tröja som var helt genom blöt. Mitt hår gick det inte ens att prata om. Det var rent ut sagt kaos. Jag kollade bort på Harry som såg ut som jag ungefär och hade en glad Jenny brevid sej. Killarna stod såklart och garvade läppen av sej.
"Hope you got some good pictures" Skrek Sandra glatt innan hon och Jenny sprang därifrån.
Jag kollade ut över publiken och alla fansen skrek av glädje och alla började röra sej närmre scenen. Min blick stannade längst fram där Linnea stod. Hon kollade generat på mej och sen ner på marken. Jag möttes hennes blick igen och hon bet sej i läppen.
Det fanns inte direkt något att göra, så jag tog upp micken igen.
"Who wants to see a Larry hug" Skrattade Niall och fansen skrek ännu högre.
"Sure! Why not" Sa jag och sprang mot Harry.
Vi möttes halv vägs och han hoppade upp i min famn. Han ålade sina ben runt mina höfter och vi gjorde några stön ljud. Nu skrek fansen mer än någonsin och jag och Harry klev ut ur kramen.
"What happens in Florida, Stays in Florida" Skrattade jag och pekade på Harry och sen på mej själv.
Det var galet hur stor Larry bromancen hade blivit. Vi gick tillbaka till showen och började sjunga igen.
Efter gigget kom Linnea back stage.
"Hey" Sa jag och gick fram och gav henne en stor blöt kram eftersom jag inte bytt om än. "What did you thought about the show" Sa jag och skrattade.
"I liked it" Sa hon och tittade på min genomskinliga t-shirt, sen började hon att skratta.
"Haha good" Sa jag och gav la mina händer på hennes kinder för att ge henne en lång och passionerad kyss.
Vi hade hade kysst många gånger förrut, men den här måste nog ha varit den bästa. Hon fnissa till lite när vi avslutade den och jag log stort mot henne.
"You're beautiful" Viskade jag i hennes öra.
Hon blev rosig om kinderna och jag bet mej själv i läppen. VI stod och pratade lite till men sen var hon tvungen att åka hem. Vi bstämde att vi skulle ses imoegon på dagen och ta en shoppingtur. Eftersom vi gå ut imoegon och så ville hon vara fin.
När hon hade gått. Stod jag kvar en stund och tittade in i väggen. Jag vet inte riktigt vad jag gjorde, jag bara stod där och tänkte på Linnea tills Paul kom och avbröt mej ur mit tänkande.
"Lets go Louis" Sa ha och började gå mot bilen.
När vi kom hem tog jag en dusch och sen gick jag direkt och la mej.

Kapitel 46 allihoppa :) Vad tyckte ni om hämden? Skulle inte vara så pjåkigt att se en blöt Larry kram eller hur ? :D
Jätte kul att ni kommenterar utan att man har blivit nöjd med kapitlet :) Fortsätt så ! Guud asså man blir verkligem jätte glad :') Men ni får också komma med kritik och önskemål om vad som ska häda :)
Imorgon kommer det komma upp ett kapitel, fast det kommer att vara lite kortare och antagligen uppdelad i två delar. Då kommer det vara fest och lite smått och gott. Om två kapitlar kommer dom åka hem till London, och då händer det grejer ! :D

<3

Det var en brud som ville att vi skulle lägga upp en bild på Jenny, Sandra och Linnea :)

Hahaha ne inte direkt :P
Men vi har valt att vara anonyma så ni får använda er fantasi om hur vi ser ut :)


Kapitel 45

Tidigare(Harrys perspektiv)
Vi pratade lite till och hon babblade på om något kul som hade hänt där hemma. När det helt plötsligt plingade till och en chatt ruta kom upp i den högra hörnet.  Hi... stod det och det var från Klara. Just då hörde jag inte alls vad mamma pratade om. Hey. Skrev jag tillbaks och väntade nervöst på svar. Mamma fortsatte babbla och jag tror inte att hon märkte att jag inte alls lyssnade. I guess we need to talk.. Can you call me? Stod det och jag började genast få panik.
"And then Gemma said.." Skrattade mamma men jag avbröt henne.
"Sounds fun, but I need to go now" Sa jag panik slaget.
"But.." Sa hon tyst.
"Love you, bye" Sa jag och klickade på den röda knappen.
Jag fick förklara för henne sen. Just då ville jag bara höra Klaras röst väldigt gärna. Jag gick in på hennes namn och klickade på ring. Mitt hjärta slog i 180 och det kändes som om mitt bröst skulle explodera.
"Hi" Sa hon och kollade sakta upp på kameran.
Där satt hon. Vackrare än någonsin. Det blev som om jag blev stum på något sätt. Det var skönt att höra hennes röst igen, även fast att det gjorde lika ont som det var en lättnad.
Harrys perspektiv:
"Hello" Sa jag och log in mot kameran.
Det blev tyst ett tag, och jag tror att hon väntade på att jag skulle börja snacka. Eftersom det var jag som hade gjort bort mej. Precis när jag öppnade munnen började hon prata.
"So, I got your message" Sa hon och svalde hårt.
"Yeah, You didn't answer when I called you. And I wanted to tell you how sorry I was. How sorry I am" Sa jag och kliade mej i nacken.
"Sorry about that, I kind of didn't wanna talk too you" Sa hon och satte sina armbågar på bordet.
"I guess I can understand that! Well, I'm glad that you wanted too talk! It's nice to hear your voice" Sa jag och log snett.
"Yea, yours to! Last time I heard you, I could bearly hear what you said, cus you were so drunk" Sa hon och fick fram ett litet skratt.
"Haha, yeah sorry about that" Sa jag och skrattade jag med.
"It's okey! I forgive you" Sa hon och log det underbaraste leendet som fanns.
Jag nickade med ett leende på läpparna. Det var en enorm lättnad att hon förlät mej! Jag kunde inte låta bli at slute le. Hon var så så grymt fin i sin inbakade fläta och sin osminkade hy.  Jag var bara tvungen att säga det.
"God, I miss you so mutch" Sa jag och kollade desperat in i kameran.
"I miss you too" Sa hon och log lätt.
Det var för bra för att vara sant! Först förlåter hon mej och nu saknar hon mej. Allt kanske faktiskt löser sej nu. Tänkte jag medans jag hade ett fånigt leende på läpparna.
"So, are we back on track? Can I call you mine" Frågade jag och fortsatte att le.
"I'm sorry Harry! You know I cant" Sa hon och suckade.
"But.. Klara..." Började jag.
"Don't say it!" Sa hon och kollade först in i kameran och sen på bordet.
"Klara. I'm in love with you" Sa jag ärligt och min läpp darrade lite.
"Harry please... Don't make it harder then it already is" Sa hon och hennes ögon blev blanka.
"But I love you" Sa jag högt och tydligt.
Det var helt galet. Men det gjorde jag. Jag älskade henne. Och hon ville inte vara min. Hon måste tyckt att jag var galen. Men alla gånger vi pratat på skype, smsat på kik, träffats, våran dejt. Det hade räckt för mej att älska henne.
"Don't you love me" Sa jag försiktigt och väldigt tyst. Jag vågade inte möta kameran.
"Harry, you're a great guy! And you deserve so mutch more than me" Sa hon och log snett.
"Don't give me that shit" Sa jag och reste mej hastigt upp.
Jag började gå runt i rummet och Klara satt tyst på andra sidan datorn. Jag lungade ner mej och kollade in i kameran. Hon grät, men hon hördes inte. Tåranrna rann en efter en längst hennes kinder.
"Just admit it, you don't love me" Sa jag och skakde sakta på huvudet.
"Ofcours I love you" Sa hon och hon började gråta ännu mer.
"Then what's the problem" Halv skrek jag och ryckte på axlarna.
"Nothing, everything! It's sucks loving someone that you only get to see a couple of times a year" Halv skrek hon tillbaka och satte händerna för sitt ansikte.
"Klara.." Började jag igen.
"If you really love me, you should let me go" Sa hon och drog sina fingrar under sina ögon.
Jag tog upp blicken och kollade ledsamt upp på henne. En till tår föll ner längst hennes kind, men den var hon snabb att ta bort.
Jag antog att det var det jag skulle göra. Jag skulle släppa taget om henne, eftersom jag faktiskt älskade henne. Och jag ville göra det så lätt som möjligt för henne.
"Okey" Sa jag tyst och kollade ner igen på bordet.
"Thank you... I gotta go now. Good bye Harry" Sa hon och svalde hårt, antagligen för att svälja tårarna.
Jag han inte ens säga hejdå innan hon klickade bort mej. Let me go ekade i huvudet på mej och det gick inte att hålla inne tårarna. Jag är trots allt inte en robot. Jag slängde mej på sängen och borrade huvudet in i kudden. Och lät tårarna spruta.
Efter ett tag av gråtandet, kom jag på att jag inte hade duschat. Så jag gick in i badrummet och drog av mej kläderna.
Jag satte på dushen och skruvade upp värmen på högsta och stod där tills min hud var helt röd.  Jag försökte fundera ut vad jag skulle göra, kanske var det bäst om jag bara lät henne gå? Lät henne sköta sitt och gå vidare. Det skulle blir svårt.. Riktigt svårt, men för henne skulle jag göra det.

Nästa dag ~ Sandras perspektiv:
Harry hade varit rikgtigt ledsen igår. Det var en svår situation för mej och Jenny. Vi visste inte riktigt vad vi skulle tycka och tänka. Vi ville ju att Harry skulle må bra, men Klara är en av våra bästavvänner så vi ville stötta henna. Jenny hade pratat nästan hela kvällen med Klara. Jag hade också pratat med henne, men sen var jag tvungen att åka.
Jag och Zayn gick ut och åt middag igår. Han hade tagit mej till en jätte fin restaurang och sen hade vi gått på bio. Vi hade sett hungerspelen. Riktigt bra film, grinade på flera tillfällen. Men det var till min fördel, eftersom Zayn gärna höll om mej. När vi kom hem vid tolv var alla däckade och vi gjorde detsamma.
Nästa dag vaknade jag av att solens strålar lös starkt in i mina ögon. När jag sedan öppnade mina ögon stod Jenny framför mej med ett stort leende på läpparna. Jag suckade irreterat och höll för mina öron. Hon skrattade och drog i mitt täcke.
"Snälla Jenny" Sa jag irreterat och satte mej upp. "Ge mej mitt täcke och låt mej sova tills jag vill vakna" Bad jag sen och ryckte täcket från hennes famn.
Jag drog över mej täcket igen och la mej bekvämt ner på kudden. Jenny började skratta och jag visste att hon inte skulle ge sej. Men där hade jag fel. Hon gick ut från rummet och jag log stolt.
Precis när jag hade somnat om. Vaknar jag av att jag blev genom blöt.
"Men, vad fan är ditt problem" Skrek jag när jag reste mej upp.
Jag granskade mitt nattlinne, som var blöt på vissa ställen, även mitt hår var blöt och tovigt. Jag kollade sedan upp på Jenny, som stod där med ett flin och med en vattenflaska i handen.
"Jag har kommit på hur vi ska göra våran hämd på killarna" Sa hon överlycklig och kastade bort vatten flaskan.
"Oh, vadå" Sa jag lite mjukare och gick fram till henne.
"Inte så högt. Kom hit, så viskar jag det till dej" Sa hon och vinkade hit mej.
"Varför ska du viska, när ingen av dom fattar svenska" Skrattade jag och gav henne en konstig blick.
"Oj, juste" Sa hon och skrattade åt sej själv.
Jag skakade på huvudet och hon berättade vad vi skulle göra. Ideen var inte den bästa direkt. Och hon hade inte direkt behövt att väcka mej med vatten klockan tio på morgonen. För att säga det. Men det var den ideen vi hade och det var det vi skulle göra. Fansen skulle iallfall bli glada tänkte jag och började rota i min väska efter kläder. Det fick bli en somrig klänning som jag hade köpt när jag, Jenny och Danielle hade shoppat. Jag sminkade mej även och fixade till håret. Det fick bli utsläppt och naturligt. Jag granskade mej från topp till tå och jag vart faktiskt riktigt nöjd med det jag hade fått till.
Zayn och killarna hade åkt till deras första intervju dag. Jag och Jenny skulle åka och fixa inför träffen med fansen och bara vara tillgängliga till alla som jobbade med scenen. Jag älskade vårat jobb! Alla människor som vi jobbade med, var så roliga och det var ingen som brukade vara dryg och behandla oss som deras slavar. Sen får vi träffa killarna typ nästan varje dag och resa mycket. Och resa var något som jag verkligen njöt av.
Jenny stod i duschen och jag la mej snabbt ner på sängen. Jag drog upp min telefon och kollade igenom twitter, facebook osv. Mina mentions var spammade av massor av frågor och den här gången svarade jag faktiskt på några och följde några.
Jag måsta ha somnat, eftersom sist jag tittade på klockan var den halv tolv och när jag vaknade var den tio i två. Som tur var skulle vi vara där tre. Så vi skulle hinna.
Vi ringde efter en taxi och åkte direkt till stället där gigget skulle hålla till. När vi kom dit, var det fullt med fans utanför och alla blev lite galna när dom såg att vi skulle in dit.
"OMG YOU ARE ZAYNS GIRLFRIEND" Skrek en brud som sprang emot oss.
"Hehe, yepp! That's me" Sa jag lite halvt obekvämt och log mot henne.
"Can we get a picture" Frågade hennes kompis som höll en kamera i handen.
"With me" Sa jag förvånat och kollade skeptiskt på dom.
Dom nickade ivrigt och jag gick försiktigt och ställde mej mellan dom. Båda två var längre än mej och hade utlänskt utseende. Zayn skulle säkert tyckt att båda två var skit snygga.. Tänkta jag och log falskt mot kameran. Jenny knäpte fotot och brudarna gick glatt därifrån. Jag och Jenny skrattade åt det som nyss hade hänt och gick in i salen.
"Hello girls" Sa Lena som gående mot oss med massa papper i handen.
"Hi Lena" Sa Jenny glatt och tog emot några papper.
"Are we feeling good? Ready to work hard" Sa hon och skrattade åt sitt egna skämt.
Både jag och Jenny fejk skrattade och Lena gick stolt som en höna därifrån.
"What are we doing with this" Skrek jag efter Lena medans jag viftade med papperna i handen.
"Give them to Gary" Skrek hon.
Jag och Jenny kollade undrande på varandra och började genast leta efter den där Gary.
Efter tio minuter hittade vi Gary. Det var fotografen som skulle fotta killarna med fansen. Nästa sak som vi fick göra, var att hämta lådor som vi skulle bära in och ställa på scenen. Jag böjde mej ner efter en låda och när jag skulle lyfta den, var den mycket lättare och jag kollade överaskande på mina arm muskler.
"Didn't you thought that you were that strong" Sa Zayn som stod på andra sidan lådan och log mot mej.
"Zayn" Skrek jag glatt och släppte lådan.
Han blev nog lite chokad över hur tung den var. Eller så såg det ut som om han tappade andan av en annan andledning. Jag fnissade till och klappade honom på kinden.
"Glad you could help" Sa jag och drog handen på lådan.
"Mmm" Sa han och gick efter mej.
Fansen strömmade in och det började närma sej för killarnas gig. Och även för våran lilla hämd...

Sorry att det kom upp sent och för utan bilder.. Men det blev kaoz allting typ :p
Nästa kapitel kommer upp på söndag :) (Där kommer Jenny och Sandra göra sin lilla hämd och sen kommer det vara en liten fest och massa smått och gott :) Mycket mer roligare än det här kapitlet! :) Eftersom jag inte alls blev nöjd.. men men)
Juste :) Om några kapitlar kommer killarna, Jenny och Sandra komma hem till England :) Och då kan vi avslöja att MYCKET kommer att hända :D


Kapitel 44

Tidigare (Jennys perspektiv)
Jag la snabbt ner telefonen i min ficka igen och han suckade åt mej.
"Jenny, Why don't you wanna go too the hospital? You will probably need stitches" Sa Niall och drog sitt finger över mitt sår.
"Because I don't need it" Höjde jag rösten mot honom.
"Jenny" Sa han lungt och lutade sin panna mot min. "I promised your mom that I would do anything for you, that I would risk my life for you, that I would protect you! And I failed, but I can atleast get you to a hospital" Sa han och kollade djupt in i mina ögon.
"Don't you get it" Sa jag och backade bakåt och min blick gled ner på sanden.
"Get what?" Sa han och kollade oförstående på mej.
"If my mom finds out what happend or that I went to the hospitel again! She would make me go back to sweden" Sa jag desperat och jag kände att tårarna skulle komma snart.
Åka hem, var det sista jag ville just nu. Såklart saknade jag alla där hemma. Men jag skulle aldrig klara av att lämna allting här! Niall, killarna, jobbet eller alla dom helt underbara vännerna jag har träffat. Jag vet att om jag hade åkt hem då, så skulle jag bli väldigt deprimerad. För att allt jag skulle tänkt på var det som fanns i London.
"I don't know! I really think that you should see a doctor" Sa han och kramade om mej.
"But what if I promise you that i doesen't hurt! And if it gets worse, you can take me to the hospital" Sa jag övertygande och särade mej från hans kram.
"Only if you promise" Sa han och log snett mot mej.
"I promise" Sa jag och kastade mej i hans famn.
Jag släppte honom och han kysste mej. Vi tog varandra i hand och började gå hem.
När vi kom innanför dörren möttes vi av en underbar doft, tacos. Jag tittade på Niall som log stort, jag sparkade av mej skorna och vi sprang in till köket. Där satt dom gulligt och väntade på oss.
Efter maten satte vi på en film, men eftersom jag var helt utmattad la jag mej ner och somnade på en gång.




Sandras perspektiv: 
Jag sprang glatt på stranden. Det var väldigt varmt ute och solen sken. Fåglarna kvittrade glatt och jag skulle precis springa ut till vattnet. Men helt plötsligt blev allt mörkt och kallt. En vind pust nuddade min hud och jag rös till. Ingen va på stranden förutom jag. Jag vred och vände på mej men ingen var där. Jag började skrika för full hals och när jag sprang in i huset, var det ingen där heller. Jag sprang ut på stranden igen och där stod killarna i en ring. Jag särade på Louis och Zayn som stod brevid varandra. Jag tittade ner på stranden och där låg Jenny. Jag slängde mej ner på marken. Hon var krit vit, blå om läpparna och is kall. HON VAR DÖD. Jag brast ut i tårar och killarna pratade alla i mun på varandra. 
"You did this! You killed Jenny" Skrek Zayn åt mej. 
Jag vände mej om mot killarna, som var borta. Och det var Jenny också. 
"You killed her" Fortsatte Zayn att skrika åt mej.
"NO, I didn't even know she was here" Sa jag ängsligt och kollade på honom med uppspärade ögon.
"I can't love a murdurer! I'm sorry Sandra, but we have to break up.." Sa han och försvann.
"NEEEEEEEEEJ" Skrek jag och öppnade mina ögon.
Jag satte mej hastigt upp i sängen. Jag tittade snabbt runt omkring mej, Zayn låg inte där... Var det verkligen bara en marddröm? Tänkte jag och kastade bort mitt täcke. Jag flög upp ur sängen och sprang ut i hallen. Vart var alla. Jag sprang upp på övervåningen och in i Jennys och Nialls rum. Där låg hon, med vidöppen mun och snarkade högt som fan. Ja, nog var hon levande. Tänkte jag och fnissade lite.
"Men vänta, varför låg inte Zayn brevid mej?" Sa jag, även fast jag var helt själv. 
Jag blev helt stirrig igen och började springa runt som en vilsen höna i hela huset. Jag sprang in i Louis och Harrys rum. Vart är han? Har han lämnat mej? Har det hänt något? Tänkte jag och blev ännu mer stirrig.
"Sandra" Hörde jag en trött röst bakom mej.
Jag vände mej snabbt om och där stod han. Min älskade pojkvän. Zayn freaking Malik. Han stod framför mej och kollade väldigt konstigt på mej, dessutom utan tröja. Fan vad jag är töntig tänkte jag och fnissade högt. Jag sprang in i hans famn och kramade om honom hårt. Han skrattade högt och det tog ett tag innan han la sina armar runt min kropp. 
"Why are you up? And in Louis and Harrys room" Frågade han och kollade undrande ner på mej. 
"I was looking for you! I had a nightmare! You said that I killed Jenny and that you couldn't be with me anymore" Sa jag och putade medläppen. 
Han backade bakåt några steg och höjde ögonbrynen mot mej. 
"Well, you did kill Jenny, and we aren't together" Sa han och skakade på huvudet. 
"What NO! I'm awake now" Sa jag stressigt och mina ögon blev vattniga. 
"Jenny is dead" Sa han kort. 
Jag nöp mej själv i armen, det här var bara en till mardröm. Vakna, vakna, vakna, upprepade jag flera gånger i mitt huvud.
"No shes not" Sa jag och en tår rann ner för mitt ansikte. 
Helt plötsligt började Zayn as garva och jag stod där med tårarna som rann lägnst mina kinder. 
"I'm just kidding with you" Skrattade han och gick närmre mej. 
"What do you mean" Sa jag oförstående och torkade bort en tår. 
"Hahahahah. You are a wake! And we are together and Jenny isn't dead!" Sa han och började skratta ännu mer. "You should really see your face right now" Sa han och fortsatte att skratta medans han pekade på mitt ansikte. 
"Ohhh, I'm so gonna kill you" Sa jag och slog till honom på armen. 
"Aouch" Skrek han och tog sej på armen.
Jag slog till honom igen fast på andra armen. Han skrattade bara och lyfte upp mej över axeln. 
"Zayn, stop it" Skrek jag och slog honom i ryggen. 
"SHUT UP" Skrek någon från Harrys och Louis rum. 
Jag fnissade och Zayn schhade mej. Precis när Zayn skulle sätta ner mej hörde vi fotsteg. Bakom oss stod en väldigt arg och ireterad Harry. 
"Just because you aren't tired, doesen't mean that I'm not tired" Sa han lungt och suckade mot oss. "BECAUSE I AM" Skrek han till och log nöjt mot oss. "Godnight" Sa han sen och gick in på rummet och stängde dörren. 
Jag och Zayn kollade förvånt på varandra innan vi båda brast ut i skratt. Han tog tag i min hand och vi gick in i sovrummet igen. 

Zayns perspektiv:
Nästa dag när jag vaknade, tog jag min mobil det första jag gjorde och låste up den. Klockan var halv tolv. Jag vred mej mot Sandra och tog bort hennes hand som låg på min mage. Jag drog bort täcket och gick upp för att ta på mej en tröja. 
När jag kom in i köket satt Louis vid köks bordet och en brunett tjej som stod vid kylen. Tjejen vände sej om och log mot mej.
"Good morning" Sa Linnea och satte mjölken på bordet.
"Oh It's you" Sa jag och skrattade lite.
"Yes It's me" Skrattade hon och satte sej på en stol.
"Good morning Btw" Sa jag sen och började rota i kylen efter mat.
Jag bestämde mej för att fixa frukost på sängen till Sandra, eftersom jag lurade henne igår. Jag ville göra hennes favorit mat. Jag hade ingen aning vad det hette men jag visste vad man skulle ha i, eftersom hon hade visat mej för länge sen. Jag tog fram mjöl, mjölk och ägg och började vispa allt i en bunke. Sen började jag tänka lite också.
"Hey, when did you get here" Frågade jag Linnea samtidigt som jag vände mej om med bunken i handen.
"Last night" Sa hon och drack ur sin kopp.
"Oh, you stayed the night" Sa jag och blinkade med ena ögat.
"Haha yes, but nothing like that happend" Skrattade hon, utan att jag hade sagt något alls om att dom hade haft sex.
"Yes it did! We had the best night ever" Sa Louis med tillgjord röst och tog tag i Linnea och kysste henne passionerat.
Hon började skratta och jag skakade på huvudet och vände mej om igen. Dom började prata igen med varandra och Linnea skrattade nästan åt allt han sa.
"What are you making" Frågade Louis och ställde sej brevid mej för att studera mej när jag tog i lite smör i stekpannan.
"Plats" Sa jag och försökte låta svensk.
Jag hade somsagt ingen aning om vad det hette. Sandra hade sagt det några gånger på svenska men jag hade inte lagt det på minnet.
"What" Sa Louis och skrattade åt mej.
"It's called plats in swedish or something like that" Sa jag och ryckte på axlarna medans jag hällde i smeten.
"Do you mean Plättar" Frågade Linnea som kom gående mot oss.
"Yess! How did you know that" Frågade jag överaskad.
"My mom is from sweden" Sa hon och log stolt.
"Oh really? You never told me that" Sa Louis och satte sej igen.
"So you can speak swedish?" Sa jag och vände på en såkallad plätt. 
"Yeah, some" Svarade hon och satte sej i Louis knä. 
"Cool" Sa jag och la upp plätten på en talriken. 
Efter en halvtimme var alla plättar klara. Jag hade även fixat sylt och grädde till dom. Och till dricka hade jag fixat mjölk, för det visste jag att hon ville ha till. Jag hade lagt allt på en bricka och fixat leevande ljus och lagt några blommor på brickan. Jag blev lite stolt när jag tittade ner på brickan eftersom jag hade lyckats att göra det så fint.
När jag skulle gå in till vårat rum, möttes jag av en svettig Liam som hade varit ute och sprungigt.
"Who is that for" Frågade han och kollade noga på brickan.
"Sandra" Sa jag och fixade till en blomma som låg lite snett.
"HAHA, someone is trying to get lucky" Sa han och boxade till mej på armen.
"I am not" Sa jag och gick in till rummet.
Även fast det inte var med min avsikt att få till det. Så låste jag ändå dörren, ifall att. Jag gick fram till sängen och ställde brickan på nattuksbordet. Jag satte mej ner på sängen och hon öppnade sakta upp ögonen.
"Good mornig beautiful" Sa jag och kysste hennes panna.
"Good morning" Sa hon och satte sej upp i sängen.
Jag log mot henne och tog tag i brickan. Jag la den på hennes ben och log stort mot henne.
"You made me plättar" Sa hon överlyckligt och kysste mej. "I love you" Sa hon sen och tog en klick grädde på plätten.
Jag skrattade åt henne och hon tryckte i sej plätten. Vi började prata och det tog inte långt tid innan plättarna försvann.
"So you exited for tuesday" Frågade hon och log mot mej.
Jag nickade ivrigt och hon skrattade åt mej.
Nästa tisdag skulle jag äntligen få träffa min älskade familj igen. Det hade gått alldeles för länge sen sist och jag började verkligen sakna dom. Den här gången skulle Sandra följa med och det gjorde mej varm i hela kroppen. Min familj skulle älska henne, det visste jag. Speciellt Safaa och Waliyha. Jag var säker på att mamma, pappa och Doniya också skulle älskade henne, men dom två skulle inte vilja slita sej ifrån henne. Fast det var en en vecka kvar och den skulle vi spendera här, i det fina strand huset.  
"And you? Are you exited" Frågade jag och ställde brickan på nattduksbordet igen.
"Yeah, I'm just not sure if they will like me" Sa hon och log snett mot mej.
"They are gonna love you! I promise" Sa jag och satte mej brevid henne.
Hon nickade mot mej och jag drog fingret på talriken som var full av grädde på. Sandra började genast skratta och jag kollade ner på mina byxor, fast det var inget där. Sen tittade jag bakåt, fast det var inget eller ingen där heller. Jag kollade konstigt på henne och hon skrattade ännu mera nu. 
"What" Sa jag och skrattade lite lätt. 
"You have wipcream all over your face" Skrattade hon och jag drog handen på min haka. 
"Not there, here let me help you" Sa hon och satte ansiktet nära mitt. 
Jag tittade in i hennes ögon och hon log stort innan hon pussade mej först på kindenbenet, sen på mina läppar och sen slickade hon mej på min näsa. 
Jag log stort och la mej över henne. Jag drog ner mitt huvud nära mej och kysste hennes hals. Hon stönade av välbehag innan hon stelnade till. 
"The door" Sa hon kort och tittade på dörren. 
"Locked" Sa jag och kysste henne. 
Hon fnissade till innan hon drog av mej min tröja. 

Harrys perspektiv: 
Jag gick upp ur sängen och loggade in på skype som vanligt. Klara hade fortfarande inte svarat. Jag suckade högt innan jag gick in i köket och såg Louis och Linnea
"Morning" Sa jag och tog ett äpple och satte mig brevid dom.
"Morning" Sa Linnea glatt i Louis knä.
"What are you gonna do today" Frågade jag och tog en stor tugga av äpplet.
"I don't know, just chill I guess" Sa Louis och tittade på Linnea som nickade instämande
"And you" Frågade Linnea och började fläta sitt hår.
"I think I'm going to the gym" Sa jag medans jag stirrade in i väggen och tänkte på Klara.
"You want me to come" Frågade Louis men jag sa nej.
Jag ville bara vara för mig själv ett tag. Jag gick upp och packade träningskläder sen ringde jag efter Paul och han fick skjutsa mej till gymmet.
Det var riktigt skönt att få springa av mej och bara få rensa tankarna. Jag försökte att inte tänka på Klara, men såklart misslyckades jag med det! Det hade gått lite mer än en dag, sedan jag skrev mitt medelande till henne. Det kanske inte är så länge, men jag fick ändå en känsla att hon inte skulle svara. Alls. Det var några fans som hade kommit fram och velat ha bild, självklart ställde jag upp. Det var en tjej som var jätte söt och trevlig, så henne pratade jag lite extra med. Men det var bara för att hon såg och påminde om Klara...
Efter två timmar var jag slutkörd och Paul kom och hämtade mej. När jag kom hem var klockan tre. Självklart tänkte jag hur mycket klockan var i sverige. Där var klockan nio.
Jenny, Niall och Liam satt i soffan och åt något. Jenny skrattade glatt med Niall och Liam. Det var som om händelsen igår var bortblåst. Hon verkade vara en sån person som kunde släppa saker som har hänt. Jag fattar inte riktigt hur, men det med Brian och allt sånt. Hon har liksom lämnat det bakom sej. Eller så visar hon inte att hon är ledsen.
Zayn och Sandra var fortfarnade inte på deras rum. Jag ville inte direkt veta vad dom höll på med..
Louis och Linnea hade tydligen dragit för länge sen. Innan jag skulle gå och duscha bestämde jag mej för att vara lite social men Liam, Niall och Jenny.
"What are you laughing at" Frågade jag Jenny när jag satte mej brevid Liam.
"Haha, I told them something that happend when me, Sandra, Amanda, Alexandra, Fanny and Klara was on a train" Sa hon, nästan skrek det för att hon skrattade så mycket.
"And what happend" Sa jag och skrattade åt henne.
"Trust me, you don't wanna know" Sa Liam och skakade på huvudet.
"It wasn't funny at all" Fyllde Niall i och tog en tugga av sin smörgås.
"Yes it was" Skrattade hon och slog till Niall lätt på armen.
"Okey" Sa jag och lutade mej bakåt i soffan och suckade djupt.
"Tired?" Sa Liam och kollade bak på mej.
Jag nickade och han skrattade åt mej. Liams telefon ringde och när han kollade på mobilen sprack han upp i ett leende. Även fast jag inte såg vem det var som ringde, var jag säker på att det var Danielle. Han log mot oss innan han gick.
Vi satt där ett tag när jag helt plötsligt hör ett ljud från mitt rum. Det var inte min telefon. Det var en skype signal och mitt hjärta hoppade över ett slag innan jag sprang fort till rummet. Jag drog upp dörren och slängde mej på stolen. Jag kollade inte ens vem det var som ringde, utan jag tog för givet att det var Klara. Så jag blev lite smått besviken när det var min mamma som ringde.
"Oh, hi" Sa jag tyst och tittade ner i marken.
"Oh, hi? Is that what you gonna give me for calling you" Frågade hon och höjde ögonbrynet.
"OH, HI" Sa jag överdrivet och falsk glad.
"Haha, mutch better" Sa hon och log mot mej. "So how have you been? What are you and the boys up too these days" Frågade hon.
"It's alot going on with Klara right now and the boys are trying to make me happier! Besides that we are having an amazing time here and we aren't doing mutch work! Except for tomorrow" Svarade jag och pillade lite på mina nagelband.
"Yeah, you wanna talk about it" Sa hon varmt.
"No thanks" Sa jag kort.
"Okey, so what are you doing tomorrow then" Sa hon spänt.
"We are doing a gig and meeting some fans" Svarade jag och log stort.
Vi pratade lite till och hon babblade på om något kul som hade hänt där hemma. När det plingade till och en chatt ruta kom upp i den högra hörnet.  Hi... stod det och det var från Klara. Just då hörde jag inte alls vad mamma pratade om. Hey. Skrev jag tillbaks och väntade nervöst på svar. Mamma fortsatte babbla och jag tror inte att hon märkte att jag inte alls lyssnade. I guess we need to talk.. Can you call me? Stod det och jag började genast få panik.
"And then Gemma said.." Skrattade hon men jag avbröt henne.
"Sounds fun, but I need to go now" Sa jag panik slaget.
"But.." Sa hon tyst.
"Love you, bye" Sa jag och klickade på den röda knappen.
Jag fick förklara för henne sen. Just då ville jag bara höra hennes röst väldigt gärna. Jag gick in på hennes namn och klickade på ring. Mitt hjärta slog i 180 och det kändes som om mitt bröst skulle explodera.
"Hi" Sa hon och kollade sakta upp på kameran.
Där satt hon. Vackrare än någonsin. Det blev som om jag blev stum på något sätt. Det var skönt att höra hennes röst igen, även fast att det gjorde lika ont som det var en lättnad. 
Så där, blev faktiskt varanan dag :D Sååååå, om jag kan min matte, så kommer nästa kapitel ut på fredag :)
Ni kommenterar så himla bra och vi blir verkligen jätte glada av varje kommentar ! Det värmer om lilla hjärtat :')

 


Länkbyte

Den här novellen är nystartad, så det är lätt att läsa ikapp den :) så det är bara att klicka :)))
http://theperfectonedirection.blogg.se/
 

KAPITEL 43 ÄR ÄNTLIGEN UPPE ! 
Här under :)
                          I
                          I
                          V

Kapitel 43

Tidiagre(Nialls perspektiv)
Jag kom fram till henne och bar upp henne. Hennes ögon var stängda och hennes mun var öppen. Hon slappnade av helt i hela kroppen. Jag sprang upp till strand kanten och la henne försiktigt ner.
"Jenny! Wake up" Skrek jag och en tår rann ner från min kind.
Sandra och Zayn sprang fram till mej. Även Harry, Liam och Louis kom. Dom ställde sej i en ring runt mej. Jag började trycka på hennes bröst. Men inget hände. Jag fortsatte att trycka och blåste i hennes mun.
Jag kollade upp på dom andra som stod nervöst brevid. Sandra vände sej om mot Zayn och tryckte sej mot honom.
"Jenny! Wake up" Upprepade jag flera gånger.
Hennes läppar blev blåa och jag kunde inte tänka klart. Jag tog upp henne och tryckte henne mot mej. Jag kramade om henne och mina tårar rannner längst mina kinder.
"No! Keep going" Skrek Sandra och satte sej på knän framför mej.
Hon grät kraftigt. Hon puttade bort mej och började trycka på hennes bröst. Jag ställde mej sakta upp och kunde inte förstå vad som hände. För några minuter vr allt bra, och nu ligger hon där.
Jag vände mej om och började springa mot huset. För att ringa ambulans. Men precis när jag skulle börja springa hörde jag hostningar. Jag vände mej hastigt om och såg Sandra hålla om Jenny. Jag sprang dit och ställde mej brevid Harry. Jenny slutade hosta och kramade om Sandra.
Jag vågade inte krama om henne, även fast jag ville. Hon skulle säkert aldrig förlåta mej. Varken mej, Liam, Harry eller Louis. Vi hade precis gjort henne avsvimmad. Jag kunde inte vara där längre. Jag sprang därifrån och stannade inte förens jag inte kunde se dom längre...

  
 
Zayns perspektiv:
Jag och Sandra rullade runt på stranden och kysstes när jag helt plötsligt ser Nialll springa upp på stranden med Jenny i famnen. Jennys huvud och armar hängde löst ner, hennes mun var öppen och benen dinglade i luften. Nialls blick sa mycket när han kollade på mej.
"Sandra" Sa jag panikslaget och drog bort henne.
"What" Skrattade hon och ställde sej upp.
Hennes leende försvann snabbt när hon tittade ner vid strand kanten. Hon tittade inte ens på mej innan hon sprang dit.
Louis, Liam och Harry kom emot mej och vi sprang dit. Niall började göra hjärt-lungräddning på Jenny och då fattade jag att det var allvarligt. Sandra fällde en tår och tryckte sej mot mej. Jag försökte att visa mej stark inför Niall och Sandra men att se båda två gråta och dessutom se Jenny ligga där hjälplös gjorde det inte enkelt. Jag tittade på Liam, han såg lika rädd ut som alla andra. Efter ett bra tag av hjärt-lungräddning såg det ut som om han hade gett upp hoppet, eftersom han slutade trycka på hennes bröst.
"Wake up" Sa han tyst med gråten i halsen samtidigt som han gungade Jenny fram och tillbaka. 
När Sandra såg att han slutade trycka slängde hon sej ner på marken och puttade bort Niall. Sandra började göra hjärt-lungräddning medans hon grät rejält. Niall ställde sej upp och backade bakåt. Hans blick var tom och man kunde se hur rädd, orolig och chokad han var. Han vände sej plötsligt om och sprang därifrån. Jag visste inte riktigt vad han gjorde men helt plötsligt började Jenny hosta upp massa vatten. 
"Thank god" Sa Sandra högt och tårarna fortsatte att rinna ner för hennes kinder. 
Det kändes som om en tyngd hade lyfts från mina axlar. Ett leende spreds över mina läppar men försvann snabbt när jag kollade mot Harrys håll. Där stod Niall och grät. Harry la hans hand på Nialls axel. Men han vände huvudet mot marken och började springa igen. Liam, Louis, Harry och jag bytte ut blickar innan vi gick fram till Jenny och Sandra. 
Sandra höll om Jenny medans hon sa massa saker på svenska. Jenny släppte taget om Sandra och kollade på oss. 
"Jenny, we are so so sorry" Sa Liam och han fällde en tår. 
"Yeah, we didn't meen for this to happend" Fyllde Louis i och fällde en tår han också. 
"It wasen't your fault" Sa hon och log svagt mot dom. 
"Yes it was" Sa Harry som hade varit tyst hela tiden. 
Jenny skakade på huvudet och hostade lite till. Jag satte mej ner på huk och gav Sandra en mjuk kyss på munnen.
"Where is Niall" Sa hon förvånat efter ett tag av tysnad. 
"I think he got pretty shocked, so he ran away" Sa jag och kliade mej på armen. 
"Did you see where he went" Frågade hon och ställde sej upp. 
Jag skakade på huvudet och hon gick två steg när hon plötsligt ramlade ihopp. Som tur var Liam precis där. Så han fångade henne. Sandra skrek till och vi tittade oroligt på varandra. 
Jenny öppnade ögonen snabbt efter. Hon tittade upp på Liam och skrattade lite. 
"I'm sorry" Skrattade hon och flyttade på sej. 
Harry och jag tittade på varandra innan båda började skratta. Sen började Sandra, Louis och Liam också skratta. Så där satt vi på stranden och skrattade åt Jenny. 
"How the hell can you laugh right now" Skrattade Sandra och tårkade bort några tårar. 
"I don't know" Sa Jenny och kliade sej på pannan. 
När hon drog bort handen var den blodig. Hon tittade på den och sen på oss. 
"I'll go and call an ambulance" Sa jag och reste sej upp.  
"No don't" Skrek Jenny och drog mej i armen.
"Why not? You need to fix it" Sa Harry förvånat.
"I'll go and call" Sa jag igen och började gå.
"Because then my mom is gonna make me go back to sweden" Sa Jenny fällde en tår.
Om Jenny skulle behöva åka hem, skulle Sandra behöva åka hem. Det skulle jag aldrig klara av! Och jag vet att Niall skulle bli förkrossad om Jenny skulle behöva åka hem. Fast hon kan ju behöva stygn! Tänkte jag medans jag stod och lyssnade på Harry och Jenny.
"Zayn, I'm begging you! Please don't call! I'm gonna be fine. It doesen't even bleed anymore" Sa hon och tittade med hund ögon på mej. Jag nickade sakta och hon ställde sej upp.
"Thank you" Sa hon och kramade mej.
Jag log mot henne och alla ställde sej upp. Vi började gå mot huset.
"I wanna find Niall" Sa Jenny och ändrade riktning.
"No no no" Sa Sandra och drog Jenny i armen. "You are gonna rest, or else I'm gonna call an ambulance" Sa Sandra och titttade allvarligt på henne.
"What? NO I need to find him! I need to talk to him, and tell him that everything is fine" Sa Jenny surt och puttade bort Sandras arm. 
"We'll find him" Sa jag lungt.
Efter många om och men, gick hon tillslut in med Sandra. Jag, Liam, Louis och Harry började leta. Han måste vara jätte ledsen. Niall är verkligen inte den som skiter i sånt här. Han är ganska känslig när det gäller familj och vänner. Dom han bryr sej om kan han göra vad som helst för. Det skärde i hjärtat på mej när jag tänkte på att han var ledsen. Det var det värsta som fanns. Att se dom jag älskade ledsna. Harry och jag gick brevid varandra och pratade lite smått om Niall.
Vi gick en bit till när vi plötsligt såg honom. Han satt i med benen upp till hakan. Han gungade fram och tillbaka och man såg att han frös. Han hade bara badbyxor på sej och hans hår var lite fuktigt. Visst, det var varmt ute men han var väll chokad också.
"Niall" Sa Liam försiktigt.
Niall tittade snabbt upp på oss och han mötte min blick. Jag log snett mot honom innan vi gick fram. Jag satte mej brevid honom och kramade om honom från sidan. Liam satte sej på andra sidan och Harry och Louis ställde sej vid hans fötter.
Det blev tyst. Allt man hörde var vågorna som åkte upp på stranden, några enstaka fåglar som kvittrade, vinden som brusade och våra tunga andningar.
"She is okey, Niall" Sa Harry medans han gick ner på huk.
"We shouldn't have done it" Sa Niall flyttade sitt ansikte från hans knän. 
"I know, but we didn't meen for it too happend" Sa Harry lungt. 
"Yea, we just wanted to mess with her! And she knows that" Sa Liam och la sin hand på hans axel. 
"It was my fault! I did that! I did that to the girl I love! I... ME... And now she is never gonna forgive me" Sa Niall och brast ut i tårar.
Louis gick fram till honom och kramade om honom hårt. Även Harry, Liam och jag kramade om honom.
"Trust me, she's gonna forgive you! She wanted to find you, but we told her that she needed to rest. But trust me she is gonna forgive you" Sa jag stöttande och släppte honom.
"No she wont! She's probably gonna break up with me" Sa han och grät ännu mer.
Niall drog upp benen till hakan och fortsatte gråta. Jag hörde en pinne knäckas och allas huvud förutom Nialls vreds dit. Jenny kom gående med Sandra under armen. Hon log mot oss och vi kollade skeptiskt på henne.
Sandra himlade med ögonen och jag skrattade lite. Jag kunde nästan förutspå vad som hade hänt. Jenny hade säkert övertalat Snadra om att hon mådde bättre. Jenny var väldigt duktig på att använde sina puppy eyes. Dom var nästan omöjliga att måtstå dom.
Jag flyttade på mej och Jenny satte sej där jag hade satt. Liam, Harry och Louis ställde sej också upp. Vi log mot Jenny och hon nickade till. Innan vi började gå kollade jag bakåt. Niall tittade upp och mötte min blick. Jag log mot honom och han log snett tillbaks. Sen började dom prata. Jag vände mej om igen och vi började gå.

Jennys perspektiv:
Det var det värsta jag hade varit med om, förutom attacken. Att inte kunna andas, paniken som bara växte och växte under vattnet. Jag fick panik när allt vatten kom upp i mna ögon. Jag försökte att hitta luft hål, men det var omöjligt. Jag höll för ögonen med armarna och jag tror att jag skrek. Ögonen stängdes sakta och jag blev lugn. Allt blev tyst och jag somnade in. 
När jag sedan vaknade upp, satte jag mej hastigt upp och började genast hosta upp vatten. När jag såg att Niall inte stod vid mej, blev jag både förvånad och ledsen. Ville han inte träffa mej? Var det första jag tänkte.
När Zayn, Liam, Harry och Louis gick för hitta Niall. Tog Sandra tag i min arm och la den över sin axel. Jag log mot henne och vi gick in. Jag visste inte varför hon la min arm på hennes axlar egentligen. Jag haltade inte direkt. Men min hals var öm och mitt huvud dunkade.
Jag ville så väldigt gärna träffa honom så jag lyckades att övertala Sandra att följa med mej. Det tog inte alls lång tid innan vi såg fem killar som stod och kramades. Jag och Sandra log med hela ansiktet. Vad söta dom var, jag och Sandra är nog dom två lyckligaste personerna i världen. Vem som helst skulle nog vilja vara i min plats just nu.
När jag gick fram till dom, vändes alla huvuden snabbt mot mej. Jag nickade mot Zayn och dom gick. Jag satte mej brevid Niall sa mjukt.
"Niall, It's okey" Sa jag och försökte få hans blick riktad mot mej.
"No it's not okey! You could have died" Sa han och tittade sakta upp på mig med blodsprängda ögon.
"Well, I could die right now too" Sa jag och log mot honom. "If I land on my head" Sa jag och skrattade lite åt mitt extremt dåliga exempel. 
Även han fick fram ett skratt.  
"So your not mad" Sa han och tittade på mig med världens gulligaste blick.
"Ofcurse not" Sa jag och klappade honom på kinden.
"But... I did that too you! And if you don't joke about it, you really could have died. And that would have been my fault" Sa han tyst och tittade ner i marken.
Jag skulle precis öppna munnen, när han avbröt mej.
"And even if you forgive me! I can't forgive me" Sa han och han tittade fortfarande ner i marken. 
En tår trillade ner från hans kind, vilket det gjorde för mej också. Inte för att jag hade ont någonstans, eller för att jag var rädd. Utan för att han grät. Och det skärde i mitt hjärta. Hans söta ansikte med dom vackraste ögonen blev nu dränkta i tårar. Min kille grät på grund av mej.    
"Niall listen to me" Sa jag allvarligt och la mina händer på hans kinder. "You don't need to feel guilty! Really, I will just feel bad if you feel guilty! And you don't want me to feel bad, do you?" Sa jag och kollade djupt in i hans vattniga ögon.
Han skakade på huvudet och kramade om mej hårt och länge. Han släppte taget om mej och vi torkade bort varandras tårar. Sen kysste han mej passionerat. 
"I love you soooooo mutch! You are my everything and seeing you lay there made me realise it more than ever" Sa han och tog bort en hårslinga som hade lagt sej längst mitt asnikte.
"You are so sweet! I love you too" Sa jag medans jag log med hela ansiktet och tänkte att jag var världens lyckligaste tjej.
Båda log i kyssen och jag tog tag i hans nacke. Han la sina händer på mina kinder och vi la oss ner. Jag la mej över honom och vi fortsatte att kyssas. Jag andades mellan kyssarna och helt plötsligt stelnade han till. Jag kollade av ren reflex bakåt, men ingen stod där. Jag tittade förvirrad på honom och han pekade på min panna. Jag såg något blodigt rinna vid mitt öga. Så jag la handen för såret på min panna och ställde mej upp. Han suckade högt och ställde sej upp han också. 
"Damn! It had just stoped beeding" Sa jag och torkade bort blodet. "Don't worry! It's nothing" Sa jag när han kollade oroligt på mej.  
"What do you meen with: Don't worry?! Jenny we must take you to the hospital! NOW" Sa han högt. "I'll call Harry or Louis, so they can pick us up" Sa han när jag inte sa något. 
Jag skakade på huvudet och han gick fram till mej och räckte ut handen. Jag kollade konstigt på hans hand och sen på honom. Han nickade till. Jag förstod fortfarande inte men sen gick hans blick ner mot min byxficka, och då förstod jag att han ville ha min mobil.
"Give me your phone" Sa han vinkade med sina fingrar.
Jag skakade snabbt på huvudet och han nickade. Jag fortsatte att skaka på huvudet och han gick tillslut så nära mej så att han själv kunde ta mobilen. 
"We need to get you too the hospital" Sa han och tog tag i mina nedre armar medans han började gräva i min ficka. 
Han fick tag i min mobil och släppte mina armar. Han gick bort en bit och började knappa in något nummer. Jag spärrade upp ögonen och började springa emot honom.   
"DON'T YOU DARE CALL" Skrek jag och hoppade på honom.
Jag hann aldrig hindra honom från att klicka på ring. Utan han klickade och satte den mot örat. Jag klängde på honom och fick tillslut tag i den.
"Hello" Sa jag anfådd.
"Hi, What happend to Niall? Is everything alrigth?" Frågade Louis oroligt i andra änden.
Jag gick bort en bit, men Niall kom efter mej så jag ville hålla samtalet kort.
"He's standing right next too me" Ljög jag och backade några steg. 
"HARRY COME AND PICK US UP" Skrek Niall och började gå snabbare mot mej. 
"Do you want me to pick you up" Frågade Louis. 
"NO thanks, we'll be home for dinner" Sa jag snabbt och la på eftersom Niall var på väg att rycka min telefon från mej. 
Jag la snabbt ner telefonen i min ficka igen och han suckade åt mej. 
"Jenny, Why don't you wanna go too the hospital? You will probably need stitches" Sa Niall och drog sitt finger över mitt sår. 
"Because I don't need it" Höjde jag rösten mot honom. 
"Jenny" Sa han lungt och lutade sin panna mot min. "I promised your mom that I would do anything for you, that I would risk my life for you, that I would protect you! And I failed, but I can atleast get you to a hospital" Sa han och kollade djupt in i mina ögon. 
"Don't you get it" Sa jag och backade bakåt och min blick gled ner på sanden. 
"Get what?" Sa han och kollade oförstående på mej. 
"If my mom finds out what happend or that I went to the hospitel again! She would make me go back to sweden" Sa jag desperat och jag kände att tårarna skulle komma snart. 
Åka hem, var det sista jag ville just nu. Såklart saknade jag alla där hemma. Men jag skulle aldrig klara av att lämna allting här! Niall, killarna, jobbet eller alla dom helt underbara vännerna jag har träffat. Jag vet att om jag hade åkt hem då, så skulle jag bli väldigt deprimerad. För att allt jag skulle tänkt på var det som fanns i London.
"I don't know! I really think that you should see a doctor" Sa han och kramade om mej. 
"But what if I promise you that i doesen't hurt! And if it gets worse, you can take me to the hospital" Sa jag övertygande och särade mej från hans kram. 
"Only if you promise" Sa han och log snett mot mej. 
"I promise" Sa jag och kastade mej i hans famn. 
Jag släppte honom och han kysste mej. Vi tog varandra i hand och började gå hem. 
När vi kom innanför dörren möttes vi av en underbar doft, tacos. Jag tittade på Niall som log stort, jag sparkade av mej skorna och vi sprang in till köket. Där satt dom gulligt och väntade på oss.
Efter maten satte vi på en film, men eftersom jag var helt utmattad la jag mej ner och somnade på en gång.

Japp, kapitel 43! Blev bara två perspektiv det här kapitlet också! Blev också mycket Niall och Jenny, så nästa kapitel blir det mycket Zayn och Sandra och även lite Harry och Klara! Hur ska det gå? Kommer hon prata med honom? Kommer dom bli ett par igen? Det får ni se, men skulle vara kul om ni gissade :) Förlåt för att ni fick vänta en hel vecka! Verkligen förlåt! Uppdateringen har suuuuuugit väldans mycket! Uppdateringen kommer att bli bättre den här veckan, vi ska ha som mål att lägga upp ett kapitel varannan dag! Vet att det egentligen inte är så bra heller, men bättre än en hel vecka mellan kapitlerna iallafall! :)
Sen vill vi bara tacka för alla fina komentarerna vi får! Haha jag (Jenny) trodde att det skulle vara bombat med kommentarer om att uppdateringen suger, men icke sa nicke! Bara massa posetivt, vilket gjorde mej glad :') Aja, nu blev det mycket text här! :P Ha det gött och släng in en kommentar :)

Vet inte vad det ska stå här...

Hejsan alla fina läsare !
Måste bara säga att vi blir hur glada sam helst av era kommentarer ! Seriöst man ler som ett fån ! Så tack!! :')
Kommer tyvärr inte upp ett kapitel idag, jag har varit och shoppat ända sen skolan slutade och nu ska jag träna och Sandra är väldigt sjuk :( 
Sen vill vi bara säga förkåt att det blir dålig uppdatering ibland. Men vi har inte alltid tid till att sitta och skriva :( Skolan, träningar, kompisar osv kommer liksom i vägen ! Jag hoppas verkligen att ni förstår att det kan vara svårt ! Men jag får iallafall lite dåligt samvete när det dröjer så länge mellan kapitlerna.
Så vi har en liten fråga :) Är det någon som har lust att gästblogga lite då och då ? Haha jag tror inte att det är någon, men om det finns någon som vill, kan du ju kommentera det här inlägget, så fixar vi det med email och så :)
Och till sist :) Det var någon som inte hittade dom första kapitlerna, men det är enkelt :) Du går under arkiv och klickar på januari och jobbar dej uppåt och där finns alla kapitlarna :) Hoppas du fortsätter att läsa :)

fgdgtwsdsäödpåeri94vyhjf Dreggel...

Kapitel 42

Tidigare(Sandras perspektiv)
Det luktade sprit från långa vägar och Klara gav oss en blick.
"Harry let's go out" Sa Jenny och tog tag i hans arm.
"No" Skrek han sluddrigt och puttade bort henne. "I wanna know why" Sa han och tittade in i kameran.
"Harry, I already told you" Sa hon tyst och kollade oroligt på honom.
"I don't believe you" Skrek han. "You probably didn't even like me. You used me for the spot light" Sa han och drack ur sin mugg.
Även fast han var riktigt full och sårad så hade han ingen rätt att säga så där. Speciellt när han vet att det inte var så det låg till.
Klara tittade sårat på honom och en tår rann ner från hennes kind.
"Harry stop it" Skrek jag och tog ett hårt grepp runt hans arm.
"Oh, what? Now you're gonna cry?" Sa han kollade surt på henne. "I have cryed every night" Sa han och svalde hårt.
"Shut up" Skrek Amanda surt till honom.
"And you don't think that I have" Frågade hon och tårarna sprutade.
Hon ställde sej hastigt upp, stolen ramlade och hon sprang gråtandes ut ur rummet. Amanda gav Harry en arg blick innan hon sprang efter henne.
"Vi tar hand om henne" Sa Alexandra lungt och stängde av skype.
Harry hade gått ut ur rummet och jag och Jenny bytte ut blickar innan vi sprang efter honom. Ord kunde inte förklara hur arga vi var! Han hade precis sårat en av våra bästa vänner. Han vet ju hur de ligger till. Även fast jag var sur så var jag också chockad. Det var inte likt Harry att vara sådär taskig.
"What the hell was that" Skrek jag efter honom.
"What? Do you think it's wrong of me for being mad? She used me" Sa han sluddrigt efter att han hade vänt sej om.
"She didn't use you! Klara would never ever do that" Sa Jenny och skakade på huvudet.
Harry, you know why she broke up with you" Sa jag och la armarna i kors.
Han blev tyst och tappade sin mugg i golvet.
Zayn, Niall och Liam kom in skrattandes med Louis efter sej. När dom såg oss stannade alla på och Zayn kollade oroligt på mej och sedan på Harry. Harry tittade på dom och sedan gick han in på sitt rum, utan att ta upp sin spillda drick.
Louis sprang efter Harry och jag och Jenny gick fram till resten. Samtidigt som vi dukade berättade vi allt.
När vi hade dukat satte vi oss ner och åt maten. Louis kom tillbaka och det hade inte gått att prata med Harry. Han hade däckat på en gång. Efter middagen var klockan välidgt sent så vi gick alla och la oss.
Harrys persepktiv:
När jag klev upp ur sängen var jag tvungen att sätta mej ner igen. Fan. Vilken jävla huvudvärk! Jag la mej försiktigt ner igen och drog över täcket. Jag kom inte riktigt ihåg vad som hände igår. Bara att jag var på rummet nästan hela kvällen och drack. Sen också att Louis kom in till mej, men jag kom inte ihåg vad han sa. Fast jag hade en ganska stor känsla att inget som hände igår var speciellt bra. Jag suckade och försökte minnas mer av gårkvällen.
Jag måste ha somnat om för att jag vaknade av att min säng åkte ner. Jag öppnade ögonen och där satt Louis. Han gav mej en orolig blick och jag gnugade ögonen.
"Hangover" Frågade han kort.
"You have no idea" Sa jag och skrattade lite.
Han skrattade inte. Han tittade ner i marken och blev tyst. Jag kollade på klockan, den visade halv två.
"Do you remember anything at all from yesterday" Sa han och tittade sakta upp på mej.
"I was just about to ask you, if you can tell me what happend" Sa jag och log snett mot honom.
"Before I tell you what you did to Klara, I just wanna say..." Började han men jag avbröt honom.
"What did I say too Klara" Sa jag panikslaget och samtidigt som jag satt mej upp.
"Wait a minute" Sa han irreterat. "I just wanna say that I'm worried about you, we all are" Sa han oroligt och tittade djupt in i mina ögon.
Jag nickade sakta och väntade otåligt på vad han skulle berätta. Det ända jag hoppades på, var att jag inte hade gjort bort mej eller gjort henne ledsen. För att även fast vi inte är tillsammans längre. Så ville jag inte såra henne, för att jag brydde mej fortfarande om henne.
"I wasen't there but Jenny and Sandra was" Sa han och blev tyst.
"Okey, but what did I do" Sa jag ledsamt.
"Jenny and Sandra called Klara on skype. And suddenly you marched in there yelling stuff.." Sa han tyst.
NEJ. Allt kom tillbaka nu. Jag hade anklagat henne för att hon hade uttnjytjat mej. Och hon hade rusat ut ur rummet gråtandes. Fan nu har jag förstört allt. Vilken jävla skit stövel jag är. Tänkte jag och fick genast skuldkänslor. Allt jag ville då var att ringa till henne och säga förlåt.
"Do you remember now" Frågade han och ställde sej upp.
Jag gick fram till fönstret och jag tittade ut på havet. Louis kom fram till mej och ställde sej brevid. Han la sin hand på min axel och sa mjukt.
"You're not a bad guy Harry" Sa han och jag vred mitt huvud mot honom.
"But I have been accting like one! Not just to Klara! Too everyone" Sa jag med skakig röst.
Han gav mej en kram och jag satte mej framför datorn. Eftersom klockan var tjugo i två här. Så var klockan nio på morgonen i sverige. Hon sitter säkert och fixar sej till skolan just nu. Tänkte jag och loggade in på skype. Jag kollade på Louis och han gick ut ur rummet.
Hon var inloggad. Jag ruskade om huvudet innan jag ringde upp henne. Ton efter ton gick... Jag förstår att hon inte ville prata med mig efter igår, men jag måste säga förlåt.
Så jag började skriva;
"Sorry about everything I said yesterday! I was drunk and stupid. I know that isn't an excuse but I need you to know that I didn't meant anything that I said to you. I know why you did what you did and I know you aren't a golddigger. It just hurt to lose a girl like you.
I guess I'm just mad at my self for not being enough. I don't want you to feel bad because of what I said yesterday. I understand if you don't want to be with me, but that's not going to stop me from fighting for you. I'm not going to give you up that easy, weighter you like it or not."
Jag läste igenom det flera gånger och tänkte igenom allt nogrant innan jag bestämde mig för att det inte var bra nog och markerade allt och klickade på "delete". Klantig som jag var klickade jag på fel knapp så att det skickades.
Fan! vad ska jag göra nu!?! Tänkte jag medans jag läste igenom den igen. Den var inte så dålig... Jag får lägga till mer sen när hon svarar... Om hon svarar tänkte jag. Jag fick lite panik och stod och stirrade på skärmen i tio minuter. Hon hade fortfarande inte svarat. Tjugo minuter... Trettio minuter... Jag bestämde mig efter trettio minuter att gå och äta för att lugna mig.
Klockan var halv tre när jag kom ner till köket. Alla var ute på stranden, så jag gjorde en macka och sen gick jag också ut.
Den svalka vinden nuddade mitt anskite och jag rös. Det var så skönt med frisk luft. Det var ett tag sedan jag var ute på riktigt. Jag hade åkt till intervjuer osv. Men det här var första gången jag hade gått ut med vilja. Liam, Zayn, Niall och Louis var i vattnet och kastade boll. Sandra och Jenny låg och solade, så jag tänkte att jag kunde prata lite med dom innan jag gick till killarna.
"Hello" Sa jag och satte mej brevid Jenny.
"Hi Harry" Sa båda två förvånat och kollade mot mej med ett leende.
Det blev tyst ett tag, så jag bröt den genom att börja prata.
"I'm sorry! I'm sorry, that I've been accting like jerk" Sa jag och tittade ner i marken.
"I'ts okey" Sa Sandra och blundade mot solen.
"Yeah, we know you're not a jerk, if you're not accting... like one" Sa Jenny och rynkade pannan.
Sen började alla tre skratta.
"Haha bad english" Skrattade Sandra.
"Haha, I think I know what you mean" Sa jag till Jenny samtidigt som jag log mot henne.
"Okey, so have you talked too Klara? I think she's the one who needs an a apoloigze" Sa Sandra medans hon satte sej upp.
"I send her a message, she didn't answer when I called" Sa jag och ryckte på axlarna.
"Do you mind telling us what you wrote" Frågade Sandra försiktigt och log snett.
"That I was sorry, but I'm not giving up on us! That I'm gonna fight for her" Sa jag och log stort mot dom.
"Harry, don't you think that you should just let her go? I mean, if you really like her? You should let her go, because she needs you to let her go" Sa Jenny varmt och lungt medans hon också satte sej upp.
"Think of it like this. What if you and Niall had a fight. And he want'ed too break upp. Wouldn't you fight for him? And don't say no, because I know you would" Sa jag och ruffsade till mitt hår, och sen drog undan luggen.
"Okey, I get it" Sa Jenny och log mot mej.
Jag satt kvar ett tag och pratade lite till med dom. Jag hade nästan glömt bort hur borts dom kan vara. Men det posetiva med det är att man alltid får ett gott skratt. Innan jag skulle gå ut till killarna gick jag in och bytte om. Samtidigt som jag satte på mej ett par badbyxor, kollade jag skype. Hon hade fortfarnade inte svarat. Jag suckade samtidigt som jag skakade huvudet. Sen gick jag till stranden igen.

Nialls perspektiv:
Harry kom emot oss med ett leende på läpparna. Allas huvud vändes mot honom och alla sprack upp i ett leende. Han doppade tån i vattnet och rös till.
"Here" Skrek Zayn och kastade tennisbollen till honom.
Han nickade till och sprang ut i vattnet med tennisbollen i handen. Vattnet stänkte överallt och alla blev blöta. Jag hoppade på honom och strax efter var jag under vattnet med alla över mej. Jag försökte att inte skratta, eftersom jag då typ skulle dö. Men det var lönlöst, för att jag började skratta och fick en kallsup. Jag flög upp ur vattnet och började genast hosta upp vatten. Dom tittade konstigt på mej och jag brast ut i skratt, så då gjorde dom också det.
Vi gick lite längre upp på det grunde och började kasta bollen somtidigt som Harry bad om ursäkt. Självklart var det lugt mellan oss. Det värmde i hjärtat när han började skratta riktigt ordentligt. Jag hade saknat honom, det hade alla gjort. Visst, han hade varit med oss hela tiden men inte på samma sätt.
Jag väcktes ur mina tankar av att jag fick en hård boll mellan benen. Jag tappade andan och böjde mej genast ner. Alla började skratta och jag försökte dölja hur ont jag hade.
"Thanks for that" Sa jag kastade bollen till Louis.
"Now you don't have to get sterilized" Sa Louis och alla började att garva.
Efter mycket skratt och massa prat. Verkade det som Harry blev lite uttråkad.
"Let's go mess with the girls" Sa Harry busigt och gned händerna mot varandra.
"Okey, What are we doing" Sa Liam och ställde sej brevid Harry.
"I don't know, something" Sa Harry uppspelt.
Vi skrattade åt honom, sen smög vi oss upp på stranden.
Sandra satte sej upp och kollade konstigt på oss. Precis när Harry skulle öppna munnen tog Sandra upp sitt finger mot hennes mun.
"She's sleeping" Viskade hon medans hon rätade till hennes bikini.
Jag kollade ner på Jenny. Hon låg på en luft madrass och andades djupt, hon hade hörlurarna i också, så hörde säkert inte oss. Jag log stort och satte mej ner på huk. Jag la min hand på hennes rygg och kollade djupare in i hennes ögon, hon sov verkligen.
När jag ställde mej upp igen kollade jag på killarna, dom gav mej ett busigt leende. Jag förstod precis vad dom tänkte. Så jag nickade och vi ställde oss vid varsitt hörn av luft madrassen. Det tog ett tag för Sandra att fatta men när hon gjorde det ställde hon sej upp och puttade bort mej.
"That is so mean" Sa hon och gick till Liam för att putta bort honom också.
"You'll take Jenny and I'll take Sandra" Sa Zayn och höll fast Sandra.
Hon började att skratta och försökte komma loss från Zayns grepp. Men han höll henne hårt och la sej över henne på stranden.
Jag ställde mej vi hörnet igen. På tre bar vi upp henne, när hon fortfarande låg på madrassen. Hon sov fortfarande väldigt djupt. Harry började as garva och jag försökte att inte garva. Men såklart gick det inte.
"Don't drop her" Skrek Louis när Harry tog sin hand för att fixa till håret.
"Quickly, I'm gonna drop her" Sa Harry och ansträngde sej för att inte tappa henne.
Vi började småspringa somtidtigt som vi alla skrattade. Precis innan vi kastade henne i vattnet, drog jag hur hennes hörlurar ur öronen och la telefonen på stranden.
Hon vaknade till när jag drog ur hörlurarna och när hon såg att Harry och Louis stod vi hennes huvud ryckte hon till. Sen vände hon huvudet mot Liam och sen mot mej.
"Bye, Bye" Sa jag och log stort mot henne.
Jag tror inte att hon hann reagera, för att hon skrek inte. Vattnet stänkte upp på oss och alla brast ut i skratt. Hon flög upp ur vattnet och tog ett djupt andetag. Vi alla slog i vattnet så hon fick upp all vatten på sej. Man såg henne inte ens längre och vi fortsatte att garva. När vi slutade slå, stod ingen Jenny där.
Jag kollade på Liam som stod brevid mej. Han kollade på mej och ryckte på axlarna. Jag vred och vände på kroppen, men ingen Jenny. Jag kollade upp på stranden. Där låg bara Sandra och Zayn på stranden och kysstes.
Jag fick en klump i magen, tänk om det faktiskt var en haj som hade kommit, eller att hon fastnat under vattnet eller tänk om hon hade drunknat. Tänkte jag och slängde mej under vattnet.
Jag öppnade ögonen och det sved till när det salta vattnet nuddade mina ögon. Jag tog flera simmtag innan jag gick upp för att ta luft. När jag gick upp för att ta luft, ryckte Harry i mej. Han pekade på en kropp som låg och flöt på vatten ytan. Mitt hjärta stannade. Jag ställde mej upp på det grunda och började springa dit. Det var svårt att springa med vatten upp till höften, men mitt adreladin gjorde så att det gick fort.
Jag kom fram till henne och bar upp henne. Hennes ögon var stängda och hennes mun var öppen. Hon slappnade av helt i hela kroppen. Jag sprang upp till strand kanten och la henne försiktigt ner.
"Jenny! Wake up" Skrek jag och en tår rann ner från min kind.
Sandra och Zayn sprang fram till mej. Även Harry, Liam och Louis kom. Dom ställde sej i en ring runt mej. Jag började trycka på hennes bröst. Men inget hände. Jag fortsatte att trycka och blåste i hennes mun.
Jag kollade upp på dom andra som stod nervöst brevid. Sandra vände sej om mot Zayn och tryckte sej mot honom.
"Jenny! Wake up" Upprepade jag flera gånger.
Hennes läppar blev blåa och jag kunde inte tänka klart. Jag tog upp henne och tryckte henne mot mej. Jag kramade om henne och mina tårar rannner längst mina kinder.
"No! Keep going" Skrek Sandra och satte sej på knän framför mej.
Hon grät kraftigt. Hon puttade bort mej och började trycka på hennes bröst. Jag ställde mej sakta upp och kunde inte förstå vad som hände. För några minuter vr allt bra, och nu ligger hon där.
Jag vände mej om och började springa mot huset. För att ringa ambulans. Men precis när jag skulle börja springa hörde jag hostningar. Jag vände mej hastigt om och såg Sandra hålla om Jenny. Jag sprang dit och ställde mej brevid Harry. Jenny slutade hosta och kramade om Sandra.
Jag vågade inte krama om henne, även fast jag ville. Hon skulle säkert aldrig förlåta mej. Varken mej, Liam, Harry eller Louis. Vi hade precis gjort henne avsvimmad. Jag kunde inte vara där längre. Jag sprang därifrån och stannade inte förens jag inte kunde se dom längre...

Så där ! Tog ett tag :) Sorry om det är många stav fel, men ska iväg nu :)
Blev bara två perspektiv, men vad tror ni händer. Blev en liten vändning där haha :)
Kommentera vad ni tror ochh tycker :)
Allt vi kan säga är förlåt för den riktigt usla uppdateringen!!!!! :/

RSS 2.0